- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- DUNE médialejátszók topicja
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
kerdes mit akarnak vele. 290Xbol nekem matrix platinumom volt. egesz oldalon OCvel hirdettek, a hutesevel meg gyarilag tulmelegedett, mert kb arra volt rajta, nem DoA a kartya aztan ugyis cserelik rajta. lematricazva
.
legen szornyu volt, vizes pogacsaban eletem egyik legjobb kartyaja mert ugy meg tudtam fogni a 375Wos fogyasztasat (tenyleg kiutottek a TDP limitet). viszont 290X viszonylatban nem ment annyira jol, kb 1135@1.35V korul fozte el az EK full cover vizesblokkot, olyan 425-475Wos maxxal. ami szep meg jo, csak a majdnem ref TUL design (Vfx3d neven, PowerColor is ezt hasznalta) ami a parja volt (egy kondicsoportot helyeztek at) a 24/7 1050et tudta olcsobb blokkal, sokkal kisebb fogyasztas mellett. kb 10 fok volt fixen a kulonbseg a ket kartya kozott, es az Asus 3 fokkal melegebb vizet kapott csak.
ja es az Asuson matrica volt, hogy ne lehessen hutot cserelni. memoriahutes viszont nem, mert ugye ugyis hutot cserelsz.
bonusz: negy es fel evesen (kb vegig vizen hutve, gyari orajelen az egy "meddig birja a D5 ket radiatorral" max OCn kivul) megsutotte valamelyik memoriajat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest