Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Hát ez valami hihetetlen jol nez ki, végre egy tényleg ütős design.
-
Justaguy
csendes tag
Uvegfalu tegla miota szamit sci-fi hatasunak?!?
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Bányába vele!
-
nexplo
őstag
Nem semmi cumó, egy használt autó ára lesz de még így is nehezen lesz beszerezhető
-
Geller72
veterán
Azért ha már promo kép, a tápcsatiból csak felraktam volna egy 90 fokos verziót.
-
tibaimp
nagyúr
Valóban tetszetős. Kíváncsi leszek, hogy valamelyik nagy yb-er leteszteli-e! Utána is nézek.
-
jeni
félisten
Kisebb teljesítmény mellett is bekapcsolnak a ventik?
-
proci985
MODERÁTOR
kerdes mit akarnak vele. 290Xbol nekem matrix platinumom volt. egesz oldalon OCvel hirdettek, a hutesevel meg gyarilag tulmelegedett, mert kb arra volt rajta, nem DoA a kartya aztan ugyis cserelik rajta. lematricazva
.
legen szornyu volt, vizes pogacsaban eletem egyik legjobb kartyaja mert ugy meg tudtam fogni a 375Wos fogyasztasat (tenyleg kiutottek a TDP limitet). viszont 290X viszonylatban nem ment annyira jol, kb 1135@1.35V korul fozte el az EK full cover vizesblokkot, olyan 425-475Wos maxxal. ami szep meg jo, csak a majdnem ref TUL design (Vfx3d neven, PowerColor is ezt hasznalta) ami a parja volt (egy kondicsoportot helyeztek at) a 24/7 1050et tudta olcsobb blokkal, sokkal kisebb fogyasztas mellett. kb 10 fok volt fixen a kulonbseg a ket kartya kozott, es az Asus 3 fokkal melegebb vizet kapott csak.
ja es az Asuson matrica volt, hogy ne lehessen hutot cserelni. memoriahutes viszont nem, mert ugye ugyis hutot cserelsz.
bonusz: negy es fel evesen (kb vegig vizen hutve, gyari orajelen az egy "meddig birja a D5 ket radiatorral" max OCn kivul) megsutotte valamelyik memoriajat.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Én még mindig sírok, hogy 2007-ben nem vettem meg 27k-ért azt a hiánytalan Venust hardverapróról, és egy AW9D-MAX lett helyette.
Amúgy a MAX és egyéb csúcs Abit lapokat imádtam, több is volt (AW8-MAX @ D965 EE, AW9D-MAX @ C2D E6300, Fatal1ty AN8 SLI @ X2 3800+, KN9 Ultra @ X2 4200+). Már csak a doboz mérete és az extrák is megértek egy külön misét.
Ma is elfogadnék egyet ezek közül. Vagy egy IC7 MAX3-at, full dobozosan. Huhú. Gallatint bele!
Meg ugye ST6E...
-
-
Dr. Akula
félisten
Látszik hogy tényleg megdolgoztak a dizájnerek a pénzükért, de arra a kis időre, amíg elavul (5090-ig) biztos megér ekkora felárat? Biztos nem +5% lesz...
-
A design nagyon tetszik, de ha már top tier szuperduper termék, ami valszeg 2500€+ lesz, akkor lehetett volna 2x140mm-es az a radiátor, és valami minőségi ventilátort is várnék, hogy tényleg csendes és hatékony legyen - de lehet olyanból nincs RGB-s?
Ne azzal kelljen már kezdeni egy ilyen kártyán, hogy venti csere....Tápcsatit pedig el kellett volna rejteni a csövek mögött, az alaplap felé. Így ebben az állapotban jól látható, hogy hol spóroltak a tervezésen.
-
törölt tag
Van rá egy tippem, hogy rekord drága lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A főbb ismertetőjegyek: kompakt AIO hibrid blokk nélkül, folyékony fém, rekordgyanús gyári tuning és pupillamágnesként ható külső.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MIUI / HyperOS topik
- Metal topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Állásajánlatok