Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
Az én alaplapom még a RAM gyári 7200-át sem bírja nem hogy 8000-et.
(pedig ez a RAM még a lap kompatibilitási listájában is megtalálható ahogy a 7600-as is)
Sőt továbbmegyek, stabilnak csak 6800-on mondható.
Tehát ha nincs hozzá egy drága alaplapod is akkor az egész semmit nem ér. -
podtibi
senior tag
"A stand másik memóriához kapcsolódó érdekessége a DDR5 Dominator Titanium termékcsalád cserélhető hűtése. Nincs másról szó, mint egy csavarokkal rögzíthető, így le is szerelhető bordázatról, melynek cseréjével átszabhatjuk a modul külsejét: lehetnek rajta nagyobb lemezek, RGB világítás, stb." Ilyet csinált már a Corsair, szóval távol van az érdekességtől. A többi viszont valóban érdekes volt.
-
yagami01
aktív tag
Ha már cserélhető "fedél", lehetne fémes opció is, mint a régi Dominátorok. Kár, hogy nincs fémes a DDR5-ök között. Legalábbis én még nem láttam. Az a dizájn bejött...
-
válasz
ScomComputer #3 üzenetére
oké
Akkor mindenképpen kell Meteor Lake, kivéve Zolinak -
Ehhez mindenképpen kell majd a Meteor Lake
-
MLaca
őstag
értelmetlen földművesvaku. átlag józsinak nem lesz több száz i9-139999KSQWER, hogy válogasson közülük, a DDR5 késleltetése meg eleve tragikomédia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Túra és kirándulás topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Subaru topik
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest