Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
Az én alaplapom még a RAM gyári 7200-át sem bírja nem hogy 8000-et.
(pedig ez a RAM még a lap kompatibilitási listájában is megtalálható ahogy a 7600-as is)
Sőt továbbmegyek, stabilnak csak 6800-on mondható.
Tehát ha nincs hozzá egy drága alaplapod is akkor az egész semmit nem ér. -
podtibi
senior tag
"A stand másik memóriához kapcsolódó érdekessége a DDR5 Dominator Titanium termékcsalád cserélhető hűtése. Nincs másról szó, mint egy csavarokkal rögzíthető, így le is szerelhető bordázatról, melynek cseréjével átszabhatjuk a modul külsejét: lehetnek rajta nagyobb lemezek, RGB világítás, stb." Ilyet csinált már a Corsair, szóval távol van az érdekességtől. A többi viszont valóban érdekes volt.
-
yagami01
aktív tag
Ha már cserélhető "fedél", lehetne fémes opció is, mint a régi Dominátorok. Kár, hogy nincs fémes a DDR5-ök között. Legalábbis én még nem láttam. Az a dizájn bejött...

-
válasz
ScomComputer
üzenetére
oké
Akkor mindenképpen kell Meteor Lake, kivéve Zolinak
-
Ehhez mindenképpen kell majd a Meteor Lake
-
MLaca
őstag
értelmetlen földművesvaku. átlag józsinak nem lesz több száz i9-139999KSQWER, hogy válogasson közülük, a DDR5 késleltetése meg eleve tragikomédia.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Éjszakai műszak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- HP 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(pedig ez a RAM még a lap kompatibilitási listájában is megtalálható ahogy a 7600-as is)