Hirdetés
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Szasztok
Van nekem egy ilyen a címben szereplő gépem...
Ez egy komplett pc, gyárilag egy 1,5/400/256-os willamate magos P4 volt benne...
az alaplap i845 és SD-ramot lehet csak belerakni....van is benne 2*512/133 kingston
A lényeg hogy upgrédeltem a procit benne egy 2,4/533/512-es NW-re... a probléma az hogy 1,8-asnak látja a procit magyarul 400-as FSB-vel kergeti, a bootnál ki is írja hogy cpu mikrokód probléma....ha nyomok egy F1-et hogy nyugtáztam megy tovább és hibátlanul működik a dolog.....XP nem fagy semmi gáz csak alulhajtva van a gép, meg lehet hogy nem mindent használ ki a lap az NW magbból....de megy
A helyzet az hogy nem tudom igazából beazonosítani a cuccomat a HP weboldalon mert a címben szereplő adatokon kívül semmi part number vagy más nincs rajta.....
D5s/P1.5/20j/p/256c/6 HUNG illetve egy sorozatszám....de semmi más.....mellesleg TNT2 van benne
Gondolom egy Bios frissítés elég lenne neki hisz a 133-as FSB-hez elvileg elég lenne a 133-as SD-ram.....
Ha esetleg valakinek van ilyen gépe és vagy jártas ezen PC-k buherálásában az kérem segítsen mert semmit nem találtam róla a HP/Compaq weboldalán.....
Haveromnak régebbi PCje van még P2/500-as neki ment a frissítés, megtalálta leszedte csinált egy bottfloppyt a progi és magától megcsinálta.....
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Linux Mint
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest