Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Fujifilm X
- E-book olvasók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Befutott a peronra a hardvervonat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is tegnap tettem fel a jégsárkányt és a GUI-ja egyértelműen szebb, mint a sima sárkányé/Chrome-é. Annyi a bajom, hogy a Kaspersky IS csak részben támogatja, amiben a lényeg benne van, de ha már fizettem a progiért, szeretném használni az extra szolgáltatásokat is...

A sebességről nem tudok nyilatkozni, mert régen használtam az Fx-et, de a Dragonénál érzésre gyorsabb és ez a lényeg...
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Dragon lassú, de pl. a Gmail észrevehetően gyorsabban tölt be, ami egyébként lehet a Kaspersky "beépületlenségének" a következménye is.Más: a topicot át kellene neveztetni "Comodo Dragon és IceDragonra"...
Ki ért velem egyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Crimson Desert
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Filmvilág
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Dragon lassú, de pl. a Gmail észrevehetően gyorsabban tölt be, ami egyébként lehet a Kaspersky "beépületlenségének" a következménye is.