Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA® driverek topikja
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
üzenetére
AZ LP nél valamit rosszul csinálsz mert minden tökéletesen müködik még így a Bétánál is..
mit várok egy Comodo Bétától ????
Már azt hiszem leírtam, de leírom mégegyszer mert úgy látom megint nem figyelmesen olvastál...
Tehát Miért is kell olyan dolgokat kivenni a DRAGONBÓL ami ALAPBÓL BENNE VAN az alapként felhasznált verzióban ????
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy is még egyszerübben :
A DRAGON mostani kiadása ugye tudvalevö hogy a 4-es alapjaira készült , tehát nem volt "sok" dolguk a Comodos srácoknak / gondolom én / mint annyi hogy a saját képükre formálják a DRAGONT..
Szerintem mit kelett volna csinálniuk ????
A 4-es alap változatába a saját dolgaikat beleintegrálni, és CSAK azokat a dolgokat kivenni amit már az elözö verzióból is kivettek...
Ennyi és akkor megmaradt volna / szerintem / minden ami JÓ a CHROME ban és még tettek is volna hozzá valamit....
Így most megint jön majd szerintem még vagy 2 béta amíg kiforr ez az uj verzió és addigra már meg is fog jelenni a 6-os isSzerintem ennyi erövel akár az 5-ös bétára is támaszkodhattak volna , akkor ésszerübb lett volna egy béta kiadása, és amikor a fix 5-ös megjelenik akkor pár hét késéssel Ök is kiadhatták volna az ö DRAGONJUKAT....
De mivel Én csak egy felhasználó vagyoik így csak a véleményemet tudom leírni a DRAgONNAl kapcsolatban ami Változott mert jobb lett mint az elözö de még mindig
maradt az emberben hiányérzet..
Metr azt gondolom hogy itt volt egy nagy ziccer amit a DRAGONNAl belöhettek volna és most úgy érzem min ha kihagyták volna a 100% os helyzetet ezzel a bétával..
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest