Hirdetés
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Mini PC
- OLED TV topic
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
üzenetére
AZ LP nél valamit rosszul csinálsz mert minden tökéletesen müködik még így a Bétánál is..
mit várok egy Comodo Bétától ????
Már azt hiszem leírtam, de leírom mégegyszer mert úgy látom megint nem figyelmesen olvastál...
Tehát Miért is kell olyan dolgokat kivenni a DRAGONBÓL ami ALAPBÓL BENNE VAN az alapként felhasznált verzióban ????
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy is még egyszerübben :
A DRAGON mostani kiadása ugye tudvalevö hogy a 4-es alapjaira készült , tehát nem volt "sok" dolguk a Comodos srácoknak / gondolom én / mint annyi hogy a saját képükre formálják a DRAGONT..
Szerintem mit kelett volna csinálniuk ????
A 4-es alap változatába a saját dolgaikat beleintegrálni, és CSAK azokat a dolgokat kivenni amit már az elözö verzióból is kivettek...
Ennyi és akkor megmaradt volna / szerintem / minden ami JÓ a CHROME ban és még tettek is volna hozzá valamit....
Így most megint jön majd szerintem még vagy 2 béta amíg kiforr ez az uj verzió és addigra már meg is fog jelenni a 6-os isSzerintem ennyi erövel akár az 5-ös bétára is támaszkodhattak volna , akkor ésszerübb lett volna egy béta kiadása, és amikor a fix 5-ös megjelenik akkor pár hét késéssel Ök is kiadhatták volna az ö DRAGONJUKAT....
De mivel Én csak egy felhasználó vagyoik így csak a véleményemet tudom leírni a DRAgONNAl kapcsolatban ami Változott mert jobb lett mint az elözö de még mindig
maradt az emberben hiányérzet..
Metr azt gondolom hogy itt volt egy nagy ziccer amit a DRAGONNAl belöhettek volna és most úgy érzem min ha kihagyták volna a 100% os helyzetet ezzel a bétával..
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest