- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Ezzek az emberek akik megtalalnak a bajikkal szep lassan eltunnek megint, elosszor szar vot, de rakottem hogy ez a dolgok rendje, majd ha megint baj lesz megint elokerulok, es nekem ott kell lennem mart szamitanka ram, nem vot konnyu megtanulni, de kib...altazott sokerot ad az elethez...:- ))))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Erre Mate Peter-vel kene valszolni: Azert vannak a jo baratok...
Indenki megjarta mar a maga zsakuccajat, poklat stb. es vanank akik megsem agyak fel, hanem 100 korommel kuzdenek, minden tiszteletem ezeke az embereke. Es azoke akik fogalkoznak veluk, mert vanhozza eleg lelki erejuk.
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Voltr egy ismersom ugy jott hozzam, hogy elkoszon... 6 oraig tarott a dolog, de csak megoldottuk, mongyuk utanan bevallota, hogy mar csak a velem valo beszelgetesben bizott, mostmar szerencsere jol van es remelm a mostani faszija mar vegre normalis...
Amugy ha vki megfordul azokban a temakban ahol en oleg erdekes dogokat tallahay... brrrr, neha kisse nagyon felelmetes...
De hogy valaszoljak is en egyenlore es remelm meeg sokig ijjen lesz hozaallasom eletparti vagyok!!!
udv
neduddki
Aktív témák
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest