- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nem tudom, miért vannak olyanok, akik a gyenge demó ellenére is várják, hogy majd jól letölthessék a teljes verziót
. Lesz vagy 4Gb ez is, mint manapság az összes játék, kinek ér ez meg annyit?
. -
Dilikutya
félisten
A játék egész egyszerűen nem jó. Tulajdonképpen nem nézne ki rosszul, de kicsit lassú volt, helyesebben mondva nem is ez a megfelelő szó rá. Amikor haladok előre, nincs gond vele, csupán ha nézelődök az egérrel, akkor tűnik lassúnak (nem szaggatás, folyamatos), pedig érzékenyre van állítva. Egyébként nem lenne lassú. Felbontást viszont nem lehet állítani. Illetve csak nem lehetett, mert letöröltem, és mentem pár percet inkább az Allied Assault-tal, ami ugyebár mindig telepítve kell, hogy legyen
. Sajnálom, mert anno a Behind Enemy Lines miatt sok hajam kitéptem, mikor bejelzett a riadó megint...
. -
Dilikutya
félisten
Nagyon kíváncsi lennék, miért kerül fel 300Mb, mikor a telepítő, amit letöltöttem, 660... más fórumok amúgy sok galibáról írnak a Securom másolásvédelem miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Játsz inkább a CoD2-vel...
. Lesz vagy 4Gb ez is, mint manapság az összes játék, kinek ér ez meg annyit?