Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nem tudom, miért vannak olyanok, akik a gyenge demó ellenére is várják, hogy majd jól letölthessék a teljes verziót
. Lesz vagy 4Gb ez is, mint manapság az összes játék, kinek ér ez meg annyit?
. -
Dilikutya
félisten
A játék egész egyszerűen nem jó. Tulajdonképpen nem nézne ki rosszul, de kicsit lassú volt, helyesebben mondva nem is ez a megfelelő szó rá. Amikor haladok előre, nincs gond vele, csupán ha nézelődök az egérrel, akkor tűnik lassúnak (nem szaggatás, folyamatos), pedig érzékenyre van állítva. Egyébként nem lenne lassú. Felbontást viszont nem lehet állítani. Illetve csak nem lehetett, mert letöröltem, és mentem pár percet inkább az Allied Assault-tal, ami ugyebár mindig telepítve kell, hogy legyen
. Sajnálom, mert anno a Behind Enemy Lines miatt sok hajam kitéptem, mikor bejelzett a riadó megint...
. -
Dilikutya
félisten
Nagyon kíváncsi lennék, miért kerül fel 300Mb, mikor a telepítő, amit letöltöttem, 660... más fórumok amúgy sok galibáról írnak a Securom másolásvédelem miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Játsz inkább a CoD2-vel...
. Lesz vagy 4Gb ez is, mint manapság az összes játék, kinek ér ez meg annyit?