- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
krisztyann
üzenetére
Arra, hogy nálam Profilerben hogy vannak a beállításaim azért nem tudok érdemben válaszolni mert a G29 profiler-je tejesen eltér a korábbi Logitech profilerektől. Csicsásabb, kevesebb minden lehet benne állítani és van hogy még ezek közül sem tudom, hogy mi micsoda. Mi lehet pl. az érzékenység ami gyárilag 50%-ra van állítva?
Érdekes mert nálam épphogy a kerékvető effekt domborodik ki túlságosan is. Elvileg ennek kellene lennie játékon belül a Rumblestrip effektnek ami a beszúrt képen 20-as értéken van, amihez képes én még lentebb állítottam, de lehet, hogy még lentebb fogom
Ha a kerékvető effekt hiányzik, próbáld ezt fentebb húzni ha van rá mód.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30% : UPDATE! 03.13!
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érdekes mert nálam épphogy a kerékvető effekt domborodik ki túlságosan is. Elvileg ennek kellene lennie játékon belül a Rumblestrip effektnek ami a beszúrt képen 20-as értéken van, amihez képes én még lentebb állítottam, de lehet, hogy még lentebb fogom
Ha a kerékvető effekt hiányzik, próbáld ezt fentebb húzni ha van rá mód.