- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Hővezető paszták
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- RTX 3060 12GB
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Van, aki G27-tel játssza ezt a hulladékot?
Mit kell állítanom, hogy ne legyen annyira érzékeny a kormány? Nem találtam a játékba semmit, ahol a kormány érzékenységét lehetne állítani.A játékról: még így nem kényelmes beállításokkal is elmondhatom, hogy csalódás az egész. Már amikor először kipróbáltam, akkor elborzadtam ettől az elmosódott grafikától, aztán ez az érzés egyre jobban erősödött. Undorító ez az effekt, és nem értem, hogy mi értelme van, hogy semmi nem éles

Aztán néha gondol egyet, és meg-meg akad a kép. Roppant idegesítő, főleg a kanyarnak a közepén.
Ezt a játékot nem lett volna szabad kiadni ebben az állapotban. Ez így pénzt nem ér, mint ahogy az előző részek se értek túl sokat.
Meddig fogja még a Codemasters évről évre ezeket? Jó lenne már valami másik csapatnak csinálni, mert ez így nem jó.
Nem vártam sokat, de még azokat a minimális elvárásokat is sikerült alulmúlnia...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- PlayStation 5
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Crimson Desert
- Hővezető paszták
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tesla topik
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 8 BT
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 i7-11G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest