Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Philips LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Van, aki G27-tel játssza ezt a hulladékot?
Mit kell állítanom, hogy ne legyen annyira érzékeny a kormány? Nem találtam a játékba semmit, ahol a kormány érzékenységét lehetne állítani.A játékról: még így nem kényelmes beállításokkal is elmondhatom, hogy csalódás az egész. Már amikor először kipróbáltam, akkor elborzadtam ettől az elmosódott grafikától, aztán ez az érzés egyre jobban erősödött. Undorító ez az effekt, és nem értem, hogy mi értelme van, hogy semmi nem éles

Aztán néha gondol egyet, és meg-meg akad a kép. Roppant idegesítő, főleg a kanyarnak a közepén.
Ezt a játékot nem lett volna szabad kiadni ebben az állapotban. Ez így pénzt nem ér, mint ahogy az előző részek se értek túl sokat.
Meddig fogja még a Codemasters évről évre ezeket? Jó lenne már valami másik csapatnak csinálni, mert ez így nem jó.
Nem vártam sokat, de még azokat a minimális elvárásokat is sikerült alulmúlnia...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest