Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Logitech Z906
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
Már egy ideje ligákban autózom az Assetto Corsa-val (BMW E30, GT3, Seat Leon, IFM2009) és bár az időhiány miatt az FF1 2015-öt nem állt módomban kipróbálni, csak alátámasztani tudom a véleményed: vezetési élményt tekintve ég és föld.
Viszont a codis F1 sorozat mégis a szívembe lopta magát, hiszen a 2010-es kezdet óta minden évében ligáztam vele. Illetve a 2014-el már nem, meg sem vettem, mert akkor már az AC-val ligáztunk. Egyáltalán nem vagyok hardcore szimulátoros, ahhoz sokszor annyi időre lenne szükség, mint amennyi a család mellett a rendelkezésemre áll. Így egy félig-meddig arcade-os Codemasters féle F1 tökéletesen megfelelne, ha normálisan, hibamentesen megcsinálnák. Úgy tűnik nem így lesz, ezért egyelőre maradok az AC-nál.

Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest