Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
fényelőkész
üzenetére
Hi.
Én szerintem nem lehetetlen az irányítás. Igen én is úgy vettem észre hogy joynál nem engedi teljesen elfordítani a kormányt gyors kanyarokban. De minek is? Hiszen szerintem így tapad be. Ha tökig elfordítod a kormányt, akkor csak elveszti a tapadást és falnak mész.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest