Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Steve Hood benne volt a tévében.

[link] -
polonic
félisten
Még több új információ:
- A biztonsági autóra különös figyelmet fordítanak
- A kezelést megváltoztatták, így sokkal inkább előtérbe kerül az egyéni vezetési stílus (a 2010-nél a játékosnak kellett az autóhoz alkalmazkodnia)
- Az egyes autók gyengeségeit is igyekeznek figyelembe venni (pl. a Red Bull KERS-e megbízhatatlan lesz), plusz lesznek mechanikai meghibásodások
- Finomítottak az autók dinamikáján: most már nem Tron-szerűen gyorsulnak és fékeznek, hanem jóval valószerűbben
- A Pirelli gumik karakterisztikáját is átültetik a játékba, így nagyobb szerepe lesz mind a gumistratégiának, mind az autó is jobban megérzi, ha kopik a gumi
forrás: f1game.hu
Plusz még kiegészült az előzőleg belinkelt magyar leírás. Nézzétek meg! Az előző dolgokat is onnan szedtem!
-
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Szuper! Köszi!
Egyébként több info itt található (angol): [link]
-
polonic
félisten
Steve a twitterére épp most írta ki, hogy hiteles infok fognak megjelenni a játékról június kezdete körül.
Várom már, kiváncsi vagyok. -
polonic
félisten
Elcsíptem egy bejegyzést Paul Coleman twitteréről, ő a DIRT 3 dizájnere.
Azt írta, hogy biztos benne, az egyik leginkább fejlesztett rész a boxkiállások lesznek. -
polonic
félisten
Itt van a twittere a játék vezető tervezőjének, Steve Hood-nak:
[link].
Innen is meg lehet tudni pár dolgot, a kérdésekre is szokott válaszolni.
Persze nem csak a játékról ír.
Majd berakatom az első kommentbe. -
polonic
félisten
Közben lemaradt az első kommentből, hogy már előrendelhető itthon is a játék. Ezt pótoltattam. Köszönöm!
-
polonic
félisten
Oké megnézem, ha leírod pontosan hol találhatók ezek, nem nézem végig egytől egyig mindet.

A boxos hibával a patch után tényleg nem találkoztam.
A force india bugról hallottam, az tényleg sajnálotos. Azt hittem, hogy egy mindenkit érintő bugra gondolsz.
Az esőcseppek nem tűnnek el egyaltalán, amire te gondolsz, az a pocsolyák eltűnése. Hotfix nekem is be van téve, nem felezi az fps-t, kevesebb lesz, de nem a felére csökken. -
polonic
félisten
A pitben való feltartással nem találkoztam, a patch javította. Engem nem szokott fenntartani. Jó, ha mennek mellettem sokan, akkor értelemszerű, hogy nem enged ki. Engedjen rá a másik autóra?
A multi bug mit takar? Írtak laggolásról meg ilyenekről, de érdekes, hogy nekem egyszer sem volt ilyen, pedig megjelenés óta játszom vele, lehet nálam a hiba?
Az esőcseppekkel végképp nem tudom, mi a baj. -
polonic
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
Nem.
Tavaly nem volt KERS, tavaly előtt vezették be, azért is tettem az újításokat idézőjelbe. A DRS viszont vadiúj technika, ez ettől az évtől van. -
polonic
félisten
Remélhetőleg az 2010 játékosainak nagy része megveszi és akkor mehetnek a multi versenyek ezzel is.
-
polonic
félisten
Nem tudni SC-ről semmi egyelőre.
Mondjuk nem ez lenne a legfőbb szempont. Persze jó lenne, ha volna, az még hozzáadna egy kis pluszt. -
polonic
félisten
2011 szeptember 23-án jelenik meg, ugyancsak a Codies gondozásában, a következő F1-es játék, F1 2011 néven, pc-re, xbox 360-ra, plastation 3-ra és plastation vita-ra, a sony új kézikonzoljára.
A játékot a már jól ismert EGO motor fogja hajtani, pc-n DirectX 11-gyel, mint az elődöt, DiRT 2-t és DiRT 3-at.
A játék HUD-ja egy kicsit átalakul.
Visszatér Nurburgring, benne lesz az idei évadtól a naptárban lévő Indiai Nagydíj.
Akárcsak az idei évben megjelent "újítások", mint a KERS és DRS.Bahrain nem lesz jelen a játékban, mivel a valóságot követi és az idei naptárban sem szerepelt és nem is fog már.
Tovább csiszolják az üzemanyag - és a gumiszimulációt.
A fejlesztők szerint nagyobb összefüggés lesz az üzemanyag terheltség és a gumikopás között.
Ha elkezd esni az eső, akkor már nem lehet ugyanazon gumikkal továbbra is jó időket menni.A versenymérnöknek most már jóval több mondanivalója lesz a verseny folyamán és online versenyeken is beszélni fog a játékoshoz.
Ezentúl a karrier módban nem fordulhat elő, hogy olyan csapatok autóival is nyerjünk futamot, amelyek képtelenek a valóságban nyerni.Ez sajnos nem valósult meg.Mechanikai meghibásodások is előfordulhatnak. Elfüstölhet a motor, sebességfokozatok kimaradhatnak, ha nem kíméljük a váltót.
A multiplayer immár 24 fős lesz, 16 irányítható autóval és 8 AI által irányítottal.
A játékban lesz lehetőség split screenben is játszani, mint a DiRT 3-ban.
Co-op módra is lehetőség lesz. Végig lehet játszani egy barátunkkal egy szezont egy kiválasztott csapatban.A játékban szerepelni fog a Safety Car! Kaotikus időjárási körülmények és balesetek esetén fog bejönni (AI is balesetezhet). Piros zászló is lehetséges a verseny folyamán.
A 20% vagy afölötti hosszúságú versenyeken lesz elérhető. Ki is kapcsolható akár. Online versenyeken is jelen lesz.Hivatalosan támogatott kontrollerek és kormányok
Rendszerkövetelmények:
Minimum Specifications
• Windows XP/Vista/7
• DirectX 9.0c
• Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or AMD Athlon X2 5400+
• 2GB Ram
• Graphics Card: GeForce 7800/Radeon X1800 or higher
• DirectX Compatible Soundcard or onboard audio
• Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
• 12.5 GB Hard Drive SpaceRecommended Specifications for DX11
• Windows 7
• DirectX 11
• Intel Core i5 or AMD Phenom II x4
• 4GB Ram
• Graphics Card: GeForce GTX460 or ATI Radeon HD 5850
• DirectX Compatible Soundcard or onboard audio
• Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
• 12.5 GB Hard Drive SpaceNetwork Requirements
• Broadband internet connection required (512kbps+ recommended)
• TCP/IP NetworkSupported Graphics Cards
• ATI Radeon x1800, x1900, x1950, HD2400, HD2600, HD2900, HD3XXX Series, HD4XXX Series, HD5XXX Series, HD6XXX Series
• NVIDIA Geforce 7800, 7900, 7950, 7950Gx2, 8400, 8600, 8800, 9600, 9800, 9800Gx2, GeForce 210, GT220, GTS250, GTX2XX Series, GTX4XX Series, GTX5XX Series
• Not compatible with all integrated sound/graphics solutions (inc. laptops).
Formula 1 Game Facebook oldala
Formula 1 Game Twitter oldala
Hivatalos F1 2011 fórum
Steve Hoodnak, az Codies féle F1-es játékok vezető tervezőjének twittere[ Módosította: ollie ]
Új hozzászólás Aktív témák

- Hardcore café
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest