Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
ftomi74 #7672 üzenetére
Igen, azt láttam, hogy vizes a pálya és slick-kel nyomja, utána meg intert rakatott fel, amit nem nagyon értettem... Rolly mondta annak idején még a 2010-ben, hogy ha vizes a pálya, akkor esőgumi, 'oszt jóidő. Sztem ez itt is igaz, interrel sosem jöttem ki jól...
Benyával Spa-ban hogy szoktatok játszani? Azt láttam, hogy Zola többször reach-re tette a keveréket, de mint tudjuk ez öngyilkos taktika, simán elfogy a végére a cucc... a 2es szektor lean, a többi meg opt
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #7642 üzenetére
Lóri,
Szerintem itt tegyél pontot erre az ügyre. Nem vagyok érintett a ligában, mivel tudtam, hogy nem tudok jelen lenni mindegyik futamon, sőt lehet egyen sem.
Úgy gondolom, hogy napokkal előtte szólsz, hogy jössz kedves dolog, de ki vezeti azt? Nem bemondásra megy a dolog, hanem érkezésre. És bár földrajzilag messze vagy tőlünk, azért az időzóna ugyanaz.
HOBOék rengeteg munkát tettek ebbe az egész ligázásba, annyit tisztelet jár nekik, hogy nem őket kell ócsárolni, meg puffogni, hanem betartani, amit kiírtak, és jóidő.
-
Steady74
addikt
LIVE problémára: brazil, német, francia, olasz srácokkal beszéltem a múlt héten LIVE-on, náluk is szar, de nem katasztrofális. Őket is kidobálja néha, de nem nagyon aggódnak miatta. Nekem az első patch óta jó.
-
Steady74
addikt
válasz
Tibicsoki82 #7592 üzenetére
Úúúúú, hogy szakadjon Rátok az ég
Grat!
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7590 üzenetére
Pepivel (
) egyeztetek még, állítólag nagy zsuga gocart-ban
-
Steady74
addikt
Hosszú idő után nyomtam egy nyiott szerós versenyt Monzában. Nem sikerült túl rosszul, de szokni kell még ezt a nézetet.
-
Steady74
addikt
Nekem is szarakszik a LIVE, ledobott 2X. érdekes, hogy az xbox-szal belépve nem csinálja ezt...
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #7472 üzenetére
en tenyleg nem tudom mitol van, Pepi(
) baratommal szktunk jatszani ketten zart szeron, nekem semmi bajom, a Sir-t neha kib@szarintja a libe de nem ennyiszer. mindezek mellett vagy ellenere gaz az egesz...
-
Steady74
addikt
Tegnap este Pepi (
) barátommal gurultunk kb 2-2,5 órát, ma is nyomtam kb 30 percet, de nem tapasztaltam semmi különöset. Azt leszámítva persze, hogy TT-ben is beszaggat a grafika, mikor ketten mentünk, Nüri 3-as és 5ös kanyarban olyan akadásom volt folyamatosan, mint egyszer. De biztos a Win7 a ludas...
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #7385 üzenetére
kicsit szédülök én is: kipróbáltam a kokpit nézetet: nagyon állat, de még emlékezetből kell vezessek, mert nagyon nem találom a féktávokat.
meg kipróbáltam az abs+medium tc-t egyben: hát mondhatom gyerekjáték a vezetés. -
Steady74
addikt
BUÉK!
Jelentem nekem semmi bajom a gammával meg a LIVE-val, simán megy.
-
Steady74
addikt
3,7 literes átlagfogyasztás, eddigi rekordom
-
Steady74
addikt
Sziasztok,
Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindenkinek!
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7047 üzenetére
Egyszerűen pazar, ahogy vezetsz
-
Steady74
addikt
Igen, látom a 6 9-es állást.
Amúgy komolyra fordítva a szót, TT-ben kipróbáltam már ide az 5-7 és a 4-6-os szárnyakat, egész jól lehet vele autózni. Brazíliában meg Pepi (
) barátom ment GP-ben 6-8-as szárnyakkal, és nem volt összességében sokkal lassabb, mint én, viszont a hosszú egyenes szakaszokon, mint egy tornádó, úgy söpört végig.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6813 üzenetére
az még hagyján, de 7:56-nál:
- rich (mix3)
- szabvány (mix2)
- lean (mix1)A másik kettőt miért nem írták át...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6546 üzenetére
Szep volt. Utolso kanyar felvaltas nagyon finomra sikerult.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6469 üzenetére
sztem rajthelye valogatja mi a jo taktika. ha a mezony kozepebol indulok akkor.mindig kemennyel startolok, plane ha van benya szim. az elejebol indulva lehet jo ehy laggyal torteno indulas, meg lehet lepni a mezony elol.
kotta: ertem es udv
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6423 üzenetére
Mesélj.
-
Steady74
addikt
válasz
csgeri80 #6407 üzenetére
Szia,
A profiler így néz ki nálam:
- use special force feedback device settings mellett pipa
- összes effekt 35% (vagy 40 most nem tudom)
- enable centering pipa
- centering strenght 80%
- use special steering wheel settings pipa
- report combine f@szom nem pipa
- degrees of rotation 210 fok
- utolsó két box pipa
- este asszonnyal pipa -
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #6319 üzenetére
Egy vinyónál tök mindegy, mert fizikailag ugyanaz a fej fog olvasni/írni. A több partíciótól sajnos nem lesz több fizikai elem a HDD-ben. Ha esetleg 15 000 rpm-es vinyód van, akkor viszont tök mindegy
-
Steady74
addikt
válasz
csgeri80 #6316 üzenetére
Jaja, az lesz a gond. A vinyók (SATA2) kb 3 MB/sec-cel tudnak egyszerre írni és olvasni, de rendesen össze tud akadni. Próbáld ki, hogy egy másik vinyóra rögzítesz.
Nincs esetleg TV kamera mód vagy ilyesmi mod? Azért kérdezem, mert ha lenne, akkor esetleg bevállalnám, hogy nem indulok, csak felveszem a futamokat.
-
Steady74
addikt
válasz
pepusos #6290 üzenetére
Na sztem ott jon majd Hobo-nak a legnehezebb feladat.... azokat, akik nem tudnak megfelelo hangnemben ertekezni, egyszeruen el kell tiltani a liga-tol. Ez sztem megengedhetetlen. Ha valaki csal, azt oltani kell, savazni ezerrel, de ez kicsit sok.
Jim, ne foglalkozz vele,aludj egyet ra aztan sztem siman indulj el a ligaban.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6215 üzenetére
sztem a legkönnyebb az, hogy belépsz mozilla alól a live fiókodba, és onnan törlöd.
-
Steady74
addikt
válasz
Feribacsi555 #5901 üzenetére
Én benne vagyok, az 1 GB-os verzióban.
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #5848 üzenetére
Látom, a multis rész túlélő vetélkedő megint
Mesélj, vagy videót kérünk szépen!
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #5840 üzenetére
Nemár!!! milyen néven van ott tuggyukki?
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #5820 üzenetére
Egyelőre igen. Este 7-1/2 8 mire hazaérek, kicsit családozok, ha a törpék elcsendesednek, már nincs kedvem játszani a gép előtt, inkább beülök az ágyba, és ezzel elvagyok egy fél órát-órát, aztán szunya.
Újra meg kellene minden pályát tanulni a peccs miatt, ahhoz meg nincs kedvem most. Jövő hét még húzós lesz, utána lesz időm gyakorolni, akkor talán leszek megint.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #5811 üzenetére
Grat, szép futam.
-
Steady74
addikt
Szóval nem csak én fogtam meg, ok
Olyan volt a lassulás, hogy elő ember nem éli túl az biztos.Kb 5 cm alatt meg volt a 0 km/h .
Á, a tegnap siralmas volt, 3X dobtam el az autót, 2 mp-t kaptam a nagyoktól... viszont időm nem lesz gyakorolni, mert boxon gammázok mostanában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest