Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
Hali
Olyan kérdéssel fordulnák hozzátok, hogy codegány 400w-os tápnak mennyi a valós teljesítménye?(pénteken már chieftecem lesz.)Csak mert nagyon furja ez az oldalamat.Elképzelhetö hogy sok mindent rákötöttem a tápra és ez miatt a DVD író bellasul,írás,olvasás terén?
-
Dr.Én
veterán
Codegen 400w-os helyett melyik márkákban nézzek körül?
elöre is köszi -
Dr.Én
veterán
válasz
Szten Márs
üzenetére
köszi szépen megfogadom a tanácsod
-
Dr.Én
veterán
Hellosztok!
Segitségeteket kérném.Van egy Codegen 400w-os tápom. Amikor elinditom a gépet akkor néha kell neki 1perc hogy a bios részen tul lépjen és ilyenkor olyan hangot ad amit semmihez nem tudom hasonlitani, de csak addig amig nem jön be windows teljesen, aztán utána normális.légyszí segitsetek.elöre is kőszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Phanteks Enthoo Luxe fehér PC ház
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- EVGA 1000W Gold Moduláris Tápegység
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest