- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackdeath
aktív tag
úgy képzeld el, hogy a vidéki haveromnak már több mint 3 éve megy a 300-asnak titulált kodegány tápja, igaz nem egy nagyigényű konfiggal: 2,4ghz celeron, 2*256mb vmilyen Rambo ddr ram,Inno3D GF Ti4800SE 128mb, 2 odd, 2 hdd (nemrég vett bele egy újabb vinyót, csak 1 volt előtte).
1szer kérdeztem tőle, hogy te nem félsz hogy egyszer nagy valószínűséggel el fog pukkanni a tápod? asszongya nem. jujjj.
mondtam is neki, hogy naon bátor ember, én az biztos hogy nem kockázatnék a helyedben.
én nem akarom erőszakkal lecseréltetni vele a tápját, ha jó neki, akkor jó, úgyis elpukkan 1szer.
bár nem hinném, mert kb. 1 éve szétkaptam a tápját, és 1 púpos elkó sem volt benne, most már persze nagyobb a valószínűsége hogy találnék benne olyat. -
Blackdeath
aktív tag
Executive paging, max I/O lock limit, prefetch, super prefetch.
ezek a beállítások érdekelnének engem, ezektől tényleg 2-3-szor gyorsabb lesz a winfos? -
Blackdeath
aktív tag
nekem sikerült beállítanom ezt az L2 kesst, de sztem semmi változás nem történt, nem lett tőle gyorsabb a gépem.
-
Blackdeath
aktív tag
most ezt télleg muszáj volt áthozni?
imádom az ilyeneket, akik imádnak lovagolni az ilyen dolgokon! -
Blackdeath
aktív tag
válasz
Turbolada II #230 üzenetére
egyébként nekem az van ráírva, hogy made in china, szal végül is nekem tök 8, hogy hol gyártották, lényeg hogy zsírul műxik a cucc.
az alapzajról annyit, hogy nálam abszolút nincs alapzaja, csak akkor lehet hallani, ha közelrakom a fülem a dómsugárzóhoz (kb. 2cm-re).
a mélynyomóval is ugyanez a szitu, ugyanúgy nem lehet hallani semmi alapzajt, csak ha közelhajolok hozzá. -
Blackdeath
aktív tag
tudom hogy nem ide tartozik, de:
nekem egy codegen sp-680-as hangcuccom van, és naon zsírul műxik, annak ellenére hogy kodegány.
a 3300 mikrofarados kondik (2db) naon jól bírják a gyűrődést, ahhoz képes, hogy a codegen tápokban is ilyen kondik vannak.
persze szét is szedtem, azért tudok a benne lévő állapotról (már nem garis a cucc).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest