- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
MR_Ricsi megoldotta a topiknyitó problémáját
Én meg nem túlzok... Ricsivel is sokat ''veszekedtem'' és mindketten beláttuk,hogy a lapom hibás széria vagy amúgy hibás...
De amúgy az én gépemben több,mint 26 venti van,szal azért ez számítható fogyasztónak rendesen. Meg két uv neon. Három vinyó ég 3.06-os proci...
Arra nemtok mit mondani,hogy a ''kisebb'' teljesítményű,de márkás tápok miért nem vitték el a konfigomat
Ez van...
Ja és 8 db venti = 1 vinyó
26db venti ~~ 3 vinyó..
A pomázi haverom gépét egy 400W kodegány (p4c800) be sem indítja,ha rajta van bármi más az alaplapon, és még akkor is sípolás jön ki a tápból...
Neki is redundás rendszere volt általam,de most vett ő is egy 650W-es q-tech-et és a három vinyója,2 dvd romja és maga a gép két plusz ventivel egyenlőre jól bírja,de a 12V ott sincsen több 119V-nál,holott üresen a gép 12.3V
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest