Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
/Boccs a külön hsz-ért,de nem akartam sok hsz-t csinálni,mert beleugatnának/
A kép nekem bejön....
A szimpla melegedést még teljesen nem próbáltam,de sajna olyan meleg van a szobámban,hogy sok külünbséget nem mindig veszel észre....
Mostanában úgy is tervezek egy fullos takarítást megint,szal most már (ha el nem felejtem
) meg fogom nézni...
Vízhűtésem van igen,de még csak ''demo''... Még mindig nem sikerült anyagot szereznem
A tápra visszatárve: most teszteltem egy újj dolgot:
Átvittem haverhoz a szünetmentessel ezt a tápot,ami most nálam van...
A bekapcsolási ''hangot'' (rázkódást) elemeztük.... (trafónak van benne)
Szal amikor az én lapom van a tápra kötve és úgy kapcsolom rá az ups-t,akkor nagyobban ''szól'',mintha a haverom-éra kötöttük...
Egyenlőre ennyi,de még tesztelek tovább....
(hmmm,így új hsz-nél nehezebb írni,mert lapozgatni kell....de többre nem is tok pontosat mondani,szal.........)
Új hozzászólás Aktív témák
- Be quiet Pure Base 500 Black
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- Corsair TX 850M - 80+ Gold, moduláris tápegység
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Phanteks Eclipse P600S Tempered Glass ház eladó extrákkal!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) meg fogom nézni...