Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Frigo
őstag
Én tavaly nyáron vettem egy Codegen szerver házat ami tartalmazott egy 400-as PFC-s tápot ,eddig kifogástalanul megy a konfigom .Pedig időközben volt egy nagyobb felújitás a házon belül majdnem mindent kicseréltem karácsonykor.És ahoz képest ,hogy egész nagy erőmű zabáló konfigott raktam bele még így is bírja .De biztos ami biztos alapon inkább kicsrélem nem soká valami olcsóbb de biztonságosabb tápra ,mondjuk egy Azonára.
Aktív témák
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Arc Raiders
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- PlayStation 4
- Mesterséges intelligencia topik
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- Nintendo Switch
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- Fractal Design Torrent hazai kisker garanciával
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Eladó 120-140mm ventillátorok - több féle, több db
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő