- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Lúdvérc
csendes tag
Úgy tudom, hogy a Codegen tápok viszonylag jónak mondhatók. Mondjuk az én helyzetem nem biztos, hogy ezt bizonyítja...
Még nem olvastam el a fórumot, mindjárt hozzáfogok. :)
Az a probléma, hogy a gépemnek egyébként semmi baját nem észlelem, ha nincs benne a Samsung vinyó, sosem volt eddig magas a feszültség, és a táp sem tett tönkre semmit... -
Lúdvérc
csendes tag
Üdvözlet!
Van egy 160GB-os Samsung vincseszterem (sulinetes), és olyan problémával küzködök vele, hogy időnént leáll, pl. egy Linuxot sem tudok rá feltenni, Reset után BIOS nem ismeri fel. Aztán a szervízben volt kb. 4 hétig, és mire végre visszakaptam, szomorúan (inkább dühösen) állapítottam meg, hogy semmi sem változott, most is ogyanolyan hibásan működik, mint ezelőtt. Viszont: miután kivettem a nevezetes vinyót a gépből, és a régi Maxtoromról indítottam a Windowst, egyből mutatta magát az Asus Probe nevű progi, ami szerint a feszültségértékek magasak, a 3,3V az 4V körüli, a 12V pedig 15V lett. Kikapcsoltam, aztán újraindítás után visszaállt minden normál értékűre. Nos, arra gondoltam, hogy ez a kilengés nem-e a Samsung vinyó hatására következett be, vagyis talán nagyon megterhelte a vinyó a tápot; és amiatt voltak a magasak az értékek. Szóval, nem-e a táp a hibás, vagy kevés? Egyébként 300W-os Codegen.
Aiknek van ötlete, annak előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest