- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Google Home/Nest
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
maddog
tag
nahat en vettem 6061est feketet es nehany peldatlanul idegesito orat toltottem el velem mig atpakoltam a cuccost
1.azert vettem mert screwless es azt hittem gyorsan es egyszeruen lehet szetkapni-hat nem annyira.a fedolap szorol az oldallapok gorbek es szarakodni kell
2.a felul levo ket -rom ajto enyhen elhibazott huzas mert egyszeruen nem fer ki rajta a talca plusz az open gomb nem erintkezik a meghajtoeval(ugy van megcsinalva hogy semmikepp sem erintkezhet)raadasul a felso panelt ki sem lehet venni ugyhogy gyakorlatilag hasznalhatatlan
3.a tetejen levo ventilator miatt a meghajtokat csak ugy lehet berakni ha lefeszegeted a muanyag(es lathatolag nem levehetore tervezett)elulso fedopanelt
4. az alaplaphoz valo kis pinek mashogy vannak feliratozva(plusz 15perc)megteveszto szandekkal
5.nincs tapkapcsolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!es szaladgal benne az aram
6.es ami a legrosszabb az osszes mai hazban hogy azt hiszik dizajnos es valojaban csak izlestelenul tulcifrazzak minden szarral(erre peldaul egy super power felirat es kis figura van nyomva!!???)az rendben van hogy az emberek nagy tobbsege hulye es bejon nekik csicsas de legalabb egy-ket rendesebb egyszeru kinezetut is keszitenenek
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged