- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerjus
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #24 üzenetére
hat igen a 300 as lehet nem ! En direkt 350 essel kerestem az jol ment nagyon ! a 3 gigas prescottot 3.6 on siman vitte !!
[Szerkesztve] -
gerjus
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #19 üzenetére
hello nekem is van harom 5.25 hely 3.5 felbol talan 3 de lehet tobb is most erre nem emlekszem de ott van a siteon ! ket darab ventit kapsz hozza egyik oldalt masik tetejen mindketto keken vilagit faszasan nez ki en tettem egy harmadikat is a seggebe !! annyira hogy az oldalapot kezzel csavarhato csavarral adjak minden mas csavaros !
a site az iraja 4 5.25 es 3 3.5 es hely van benne !!
Szerintem az arat tobbszorosen megeri csak dicserni tudom !! -
gerjus
senior tag
Asszem elkestemkorulbelul 2 honapja kerdeztem ugyanezt mindekitol senki nem hallott rola semmit ugyhogy en is vettem 1 egy feketet es teljesen megvagyok vele eloegedve szep nagyon, nagyon jol szellozik nekem 8 fokot jelentett csak atraktam a regibol az ujba !!
De asszem elkestem mert mar te is bolgod tulaja vagy nekije !!
grat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest