Új hozzászólás Aktív témák
-
gerjus
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #24 üzenetére
hat igen a 300 as lehet nem ! En direkt 350 essel kerestem az jol ment nagyon ! a 3 gigas prescottot 3.6 on siman vitte !!
[Szerkesztve] -
gerjus
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #19 üzenetére
hello nekem is van harom 5.25 hely 3.5 felbol talan 3 de lehet tobb is most erre nem emlekszem de ott van a siteon ! ket darab ventit kapsz hozza egyik oldalt masik tetejen mindketto keken vilagit faszasan nez ki en tettem egy harmadikat is a seggebe !! annyira hogy az oldalapot kezzel csavarhato csavarral adjak minden mas csavaros !
a site az iraja 4 5.25 es 3 3.5 es hely van benne !!
Szerintem az arat tobbszorosen megeri csak dicserni tudom !! -
gerjus
senior tag
Asszem elkestemkorulbelul 2 honapja kerdeztem ugyanezt mindekitol senki nem hallott rola semmit ugyhogy en is vettem 1 egy feketet es teljesen megvagyok vele eloegedve szep nagyon, nagyon jol szellozik nekem 8 fokot jelentett csak atraktam a regibol az ujba !!
De asszem elkestem mert mar te is bolgod tulaja vagy nekije !!
grat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest