- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
Nyah, kicseréltem a ventiket CM 13dba-sokra(oldalt, hátul, felül), elöre beraktam egy LED-Silentet, ami itt a prohardver venti tesztben is elég halknak bizonyult - elsö 5-ben volt - 1800rpm ellenére. Rezgéscsillapítókat is pakoltam ventik meg a táp alá, A szerelése kicsit macerás, pl elöl az usb-audio portok sem kiszedhetöek a 3,25-ös helyröl, de én azért kioperáltam célszerszámok segítségével
mivel kártyaolvasót pakolok a helyére, meg nosztalgiából beraktam egy kisfloppit is
fölötte egy PATA ill. egy SATA rack ill. DVD-RW ill DVD-ROM, bennt egy SATA meg egy PATA vinyó, így meg is telt, de nem is kell nagyobb, majd még a kártyákat bepakolom, meg vettem egy FSP tápot. Remélem halk lesz. A procin egy Glacialtech hütö van a lapon minden passzív, vga-t még nem vettem, majd jövö héten nézek valamit. Amúgy oldalt az a porszürö cuccos keret, elég érdekes, mert kissé lagymatagon fogják a csavarok, meg a furatok sem a legpontosabbak, de azért nem annyira zavaró, csak ha szerelgeti az ember az oldalsó venti miatt. Összeségében tetszik a ház, ennyi pénzért egész jó. Akinek nem kell nagy ház (nem akar RAID 5 tömböket) egy átlag géphez(1-2 HDD, rack, dvd-író/olvasó, esetleg 1-2 kiegészítö - ventiszabályzó iylesmi) böven elég. Egy kis plusz munkával nagyobb ventik is bele varázsolhatóak, ha valakinek van kedve szuttyogni ilyennel.
Csak azért írtam ide, hátha valakinek segít a késöbbiekben.
Legjobbakat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest