Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
Nyah, kicseréltem a ventiket CM 13dba-sokra(oldalt, hátul, felül), elöre beraktam egy LED-Silentet, ami itt a prohardver venti tesztben is elég halknak bizonyult - elsö 5-ben volt - 1800rpm ellenére. Rezgéscsillapítókat is pakoltam ventik meg a táp alá, A szerelése kicsit macerás, pl elöl az usb-audio portok sem kiszedhetöek a 3,25-ös helyröl, de én azért kioperáltam célszerszámok segítségével
mivel kártyaolvasót pakolok a helyére, meg nosztalgiából beraktam egy kisfloppit is
fölötte egy PATA ill. egy SATA rack ill. DVD-RW ill DVD-ROM, bennt egy SATA meg egy PATA vinyó, így meg is telt, de nem is kell nagyobb, majd még a kártyákat bepakolom, meg vettem egy FSP tápot. Remélem halk lesz. A procin egy Glacialtech hütö van a lapon minden passzív, vga-t még nem vettem, majd jövö héten nézek valamit. Amúgy oldalt az a porszürö cuccos keret, elég érdekes, mert kissé lagymatagon fogják a csavarok, meg a furatok sem a legpontosabbak, de azért nem annyira zavaró, csak ha szerelgeti az ember az oldalsó venti miatt. Összeségében tetszik a ház, ennyi pénzért egész jó. Akinek nem kell nagy ház (nem akar RAID 5 tömböket) egy átlag géphez(1-2 HDD, rack, dvd-író/olvasó, esetleg 1-2 kiegészítö - ventiszabályzó iylesmi) böven elég. Egy kis plusz munkával nagyobb ventik is bele varázsolhatóak, ha valakinek van kedve szuttyogni ilyennel.
Csak azért írtam ide, hátha valakinek segít a késöbbiekben.
Legjobbakat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- AliExpress tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Elden Ring
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mivel kártyaolvasót pakolok a helyére, meg nosztalgiából beraktam egy kisfloppit is
fölötte egy PATA ill. egy SATA rack ill. DVD-RW ill DVD-ROM, bennt egy SATA meg egy PATA vinyó, így meg is telt, de nem is kell nagyobb, majd még a kártyákat bepakolom, meg vettem egy FSP tápot. Remélem halk lesz. A procin egy Glacialtech hütö van a lapon minden passzív, vga-t még nem vettem, majd jövö héten nézek valamit. Amúgy oldalt az a porszürö cuccos keret, elég érdekes, mert kissé lagymatagon fogják a csavarok, meg a furatok sem a legpontosabbak, de azért nem annyira zavaró, csak ha szerelgeti az ember az oldalsó venti miatt. Összeségében tetszik a ház, ennyi pénzért egész jó. Akinek nem kell nagy ház (nem akar RAID 5 tömböket) egy átlag géphez(1-2 HDD, rack, dvd-író/olvasó, esetleg 1-2 kiegészítö - ventiszabályzó iylesmi) böven elég. Egy kis plusz munkával nagyobb ventik is bele varázsolhatóak, ha valakinek van kedve szuttyogni ilyennel.