- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
Köszönöm az elismeréseket, örülök, hogy Nektek is tetszik.
Karex: megnéztem jobban a fémépítőkészletet. Narancssárga dobozban van, felírat csak ennyi: construction 01, 02, 03, 04. A dobozokról nem derül ki hogy hol gyártották, de az egyikben van egy kézikönyv, ami szerint Deutschen Demokratischen Republik termék lehet.
Egyébként nagyon hasznos cucc, már máshova is használtam belőle alkatrészeket.
ll-kobe: köszi, hogy említetted radikalmodot, elküldőm majd oda is.
V_Zoli: kábeleket műanyag spirálcsővel tekertem be. Ami jó benne, hogy elég merev, ezért van tartása. Elektronikai boltban sikerült beszereznem.
Obi-1: az oldallapon a lyukak gyáriak. Fent, ott vágtam ki a szellőzőlyukakat, ahova a ventit lehetne rögziteni, csak képeken ez nem látszik, mert ugye erre még rájön a fedőlap. Eredetileg azért vágtam ki ott egy kört, hogy a venti jobban tudja kifújni a levegőt, illetve hogy ne legyen olyan zajos. Végülis venti nem lett oda, de így mindenkép jobban néz ki, illetve a meleg levegő is jobban tud kiáramlani rajta.
Amikor még nem motivált annyira a zajszint, akkor terveztem előre egy befúvó ventit, de aztán végülis nem lett. Nehéz lett volna megoldani, hogy hol szívja be a sok friss levegőt (előlapot nem akartam kivágni), meg arra gondoltam, hogy így még jobban porosodna, ami fekete házaknál elég komoly hátrány.
ui: az oldalnézeti képen valamennyire lehet azért látni a kör alakú kivágást. Persze csak akkora kör lett kivágva, hogy a ventitartó lyukak azért megmaradjanak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OpenWRT topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Robogó, kismotor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest