Új hozzászólás Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
Köszönöm az elismeréseket, örülök, hogy Nektek is tetszik.
Karex: megnéztem jobban a fémépítőkészletet. Narancssárga dobozban van, felírat csak ennyi: construction 01, 02, 03, 04. A dobozokról nem derül ki hogy hol gyártották, de az egyikben van egy kézikönyv, ami szerint Deutschen Demokratischen Republik termék lehet.
Egyébként nagyon hasznos cucc, már máshova is használtam belőle alkatrészeket.
ll-kobe: köszi, hogy említetted radikalmodot, elküldőm majd oda is.
V_Zoli: kábeleket műanyag spirálcsővel tekertem be. Ami jó benne, hogy elég merev, ezért van tartása. Elektronikai boltban sikerült beszereznem.
Obi-1: az oldallapon a lyukak gyáriak. Fent, ott vágtam ki a szellőzőlyukakat, ahova a ventit lehetne rögziteni, csak képeken ez nem látszik, mert ugye erre még rájön a fedőlap. Eredetileg azért vágtam ki ott egy kört, hogy a venti jobban tudja kifújni a levegőt, illetve hogy ne legyen olyan zajos. Végülis venti nem lett oda, de így mindenkép jobban néz ki, illetve a meleg levegő is jobban tud kiáramlani rajta.
Amikor még nem motivált annyira a zajszint, akkor terveztem előre egy befúvó ventit, de aztán végülis nem lett. Nehéz lett volna megoldani, hogy hol szívja be a sok friss levegőt (előlapot nem akartam kivágni), meg arra gondoltam, hogy így még jobban porosodna, ami fekete házaknál elég komoly hátrány.
ui: az oldalnézeti képen valamennyire lehet azért látni a kör alakú kivágást. Persze csak akkora kör lett kivágva, hogy a ventitartó lyukak azért megmaradjanak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest