Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Killberk

aktív tag

Köszönöm az elismeréseket, örülök, hogy Nektek is tetszik. :B

Karex: megnéztem jobban a fémépítőkészletet. Narancssárga dobozban van, felírat csak ennyi: construction 01, 02, 03, 04. A dobozokról nem derül ki hogy hol gyártották, de az egyikben van egy kézikönyv, ami szerint Deutschen Demokratischen Republik termék lehet. ;]
    Egyébként nagyon hasznos cucc, már máshova is használtam belőle alkatrészeket. :))

ll-kobe: köszi, hogy említetted radikalmodot, elküldőm majd oda is.

V_Zoli: kábeleket műanyag spirálcsővel tekertem be. Ami jó benne, hogy elég merev, ezért van tartása. Elektronikai boltban sikerült beszereznem.

Obi-1: az oldallapon a lyukak gyáriak. Fent, ott vágtam ki a szellőzőlyukakat, ahova a ventit lehetne rögziteni, csak képeken ez nem látszik, mert ugye erre még rájön a fedőlap. Eredetileg azért vágtam ki ott egy kört, hogy a venti jobban tudja kifújni a levegőt, illetve hogy ne legyen olyan zajos. Végülis venti nem lett oda, de így mindenkép jobban néz ki, illetve a meleg levegő is jobban tud kiáramlani rajta.
    Amikor még nem motivált annyira a zajszint, akkor terveztem előre egy befúvó ventit, de aztán végülis nem lett. Nehéz lett volna megoldani, hogy hol szívja be a sok friss levegőt (előlapot nem akartam kivágni), meg arra gondoltam, hogy így még jobban porosodna, ami fekete házaknál elég komoly hátrány.

ui: az oldalnézeti képen valamennyire lehet azért látni a kör alakú kivágást. Persze csak akkora kör lett kivágva, hogy a ventitartó lyukak azért megmaradjanak.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák