Aktív témák
-
peterqe
aktív tag
Kb. 2 és fél éve. Elzarándokoltam Pécsről Dunaújvárosba, mert ott kaptam anno csak ilyet :) (Persze egy fél évvel később már Pécsen lehetett venni...)
Általában megy az összes venti, nagyon csöndes így is. A talpait is doki fújta le, (neki van mindenhez eszköze :), sprayvel nem akartam nekiállni)
A ház világos színe az eredeti, de le van lakkozva.
A ventilyukakat átmenőfűrésszel vágtam ki faterom segítségével, nagy küzdelem volt. Baromi kemény lemezből van.
A lyukak becsszóra kör alalkúak, csak belógnak s szivacsok. :) Majd jól rendberakom! :)
A nagy ventik szerintem meghálálják a méretüket. Igazából csak a légáramlásnak van hangja, a venti pedig minimális fordulaton hozza ugyanazt a teljesítményt, amit egy 8cm-es csak magasabb fordulatszámon tud.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Yettel topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest