- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
peterqe
aktív tag
Kb. 2 és fél éve. Elzarándokoltam Pécsről Dunaújvárosba, mert ott kaptam anno csak ilyet :) (Persze egy fél évvel később már Pécsen lehetett venni...)
Általában megy az összes venti, nagyon csöndes így is. A talpait is doki fújta le, (neki van mindenhez eszköze :), sprayvel nem akartam nekiállni)
A ház világos színe az eredeti, de le van lakkozva.
A ventilyukakat átmenőfűrésszel vágtam ki faterom segítségével, nagy küzdelem volt. Baromi kemény lemezből van.
A lyukak becsszóra kör alalkúak, csak belógnak s szivacsok. :) Majd jól rendberakom! :)
A nagy ventik szerintem meghálálják a méretüket. Igazából csak a légáramlásnak van hangja, a venti pedig minimális fordulaton hozza ugyanazt a teljesítményt, amit egy 8cm-es csak magasabb fordulatszámon tud.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BestBuy topik
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest