Aktív témák
-
peterqe
aktív tag
Kb. 2 és fél éve. Elzarándokoltam Pécsről Dunaújvárosba, mert ott kaptam anno csak ilyet :) (Persze egy fél évvel később már Pécsen lehetett venni...)
Általában megy az összes venti, nagyon csöndes így is. A talpait is doki fújta le, (neki van mindenhez eszköze :), sprayvel nem akartam nekiállni)
A ház világos színe az eredeti, de le van lakkozva.
A ventilyukakat átmenőfűrésszel vágtam ki faterom segítségével, nagy küzdelem volt. Baromi kemény lemezből van.
A lyukak becsszóra kör alalkúak, csak belógnak s szivacsok. :) Majd jól rendberakom! :)
A nagy ventik szerintem meghálálják a méretüket. Igazából csak a légáramlásnak van hangja, a venti pedig minimális fordulaton hozza ugyanazt a teljesítményt, amit egy 8cm-es csak magasabb fordulatszámon tud.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Arctic freezer 33 eSport duo green
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- Corsair RM850X 850W Gold Moduláris Tápegység
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest