- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Ez jónak mondható. Ha maximum terhelést adsz neki, akkor sem romlik? Azt nehezem tudnám elképzelni.
Csak hogy ''megnyugtassalak'', legyen itt egy kis történet. Januárban két új vinyót is kinyírt egymás után haveromnak a jó kis codegen. Tök szimpla rendszer nf7+sempron 2600, 1 dvd író + 1 vinyó, R9550. 300-as codegen táp. Elküldte az egyiket egyik pillanatról a másikra, hozta hozzám tesztelni a vinyót, szar. Garba vissza, hozták a másikat helyette, ghostoltam neki, hazavitte, beszerelte. 4-5nap nem telt bele, hozza a vinyót, ugyanaz. Elhozattam a gépét, megnéztem, hát 5,5-5,6V-ot adott az 5V-os ágon. Tápot lecseréltük, azóta sem hallottam a gépe felől. Ezenkívül nemrég, főként karácsony tájékán a közvetlen környezetemben 5-6 táp halálozott el, szinte mind a codegen/mercury párosból.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi