Hirdetés
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Huuu, köszi. Pont ez a 2 kérdés foglalkoztatott amit megválaszoltál holott nem is kérdeztem.
Azon agyaltam hogy miként lehet kikerülni a gömböket és ki akartam próbálni hogy szétverhető-e a nagy gömb. Ezek szerint jól sejtettem. Mondjuk azt eddig nem vettem észre hogy a kis gömböknél villogjon valamelyik. Arra rájöttem felé kell gurulni mikor buffolja magát és csap egyet. Persze ha nem jó az időzítés akkor kampó. Onehit kill. Nem tudom ennek van-e ellenszere? Valamilyen lightning-blood kombót vélek felfedezni a csapásban.
Hagyjon 10 egység hp-t, de ne öljön már meg egyből. Csúnya-csúnya boss!
Mondjuk lehet berakok valamilyen spellt, talán az Atlasban van valami ilyesmi hogy nem patkolsz el. Bár ahhoz meg lehet B fortitude kell..ehhh. Na majd megnézem.
Holnap délután remélem lesz időm játszani, jó lenne megint tovább barangolni a boss után.
Videókat majd rakok fel én is. Megvannak eddig csak fel kellene töltenem.
Surge2-t is folytatnom kellene de amíg nem maxoltam ki ezt addig nem kezdem el. Lehet jövőre leszv csak belőle valami ha így haladok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 akár karácsonyra gyerek játékok
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 4 Fat 500GB Kontrollerrel
- új Sony PlayStation 5 Slim 1 TB + DualSense kontroller
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azon agyaltam hogy miként lehet kikerülni a gömböket és ki akartam próbálni hogy szétverhető-e a nagy gömb. Ezek szerint jól sejtettem. Mondjuk azt eddig nem vettem észre hogy a kis gömböknél villogjon valamelyik. Arra rájöttem felé kell gurulni mikor buffolja magát és csap egyet. Persze ha nem jó az időzítés akkor kampó. Onehit kill. Nem tudom ennek van-e ellenszere? Valamilyen lightning-blood kombót vélek felfedezni a csapásban.