Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Huuu, köszi. Pont ez a 2 kérdés foglalkoztatott amit megválaszoltál holott nem is kérdeztem.
Azon agyaltam hogy miként lehet kikerülni a gömböket és ki akartam próbálni hogy szétverhető-e a nagy gömb. Ezek szerint jól sejtettem. Mondjuk azt eddig nem vettem észre hogy a kis gömböknél villogjon valamelyik. Arra rájöttem felé kell gurulni mikor buffolja magát és csap egyet. Persze ha nem jó az időzítés akkor kampó. Onehit kill. Nem tudom ennek van-e ellenszere? Valamilyen lightning-blood kombót vélek felfedezni a csapásban.
Hagyjon 10 egység hp-t, de ne öljön már meg egyből. Csúnya-csúnya boss!
Mondjuk lehet berakok valamilyen spellt, talán az Atlasban van valami ilyesmi hogy nem patkolsz el. Bár ahhoz meg lehet B fortitude kell..ehhh. Na majd megnézem.
Holnap délután remélem lesz időm játszani, jó lenne megint tovább barangolni a boss után.
Videókat majd rakok fel én is. Megvannak eddig csak fel kellene töltenem.
Surge2-t is folytatnom kellene de amíg nem maxoltam ki ezt addig nem kezdem el. Lehet jövőre leszv csak belőle valami ha így haladok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azon agyaltam hogy miként lehet kikerülni a gömböket és ki akartam próbálni hogy szétverhető-e a nagy gömb. Ezek szerint jól sejtettem. Mondjuk azt eddig nem vettem észre hogy a kis gömböknél villogjon valamelyik. Arra rájöttem felé kell gurulni mikor buffolja magát és csap egyet. Persze ha nem jó az időzítés akkor kampó. Onehit kill. Nem tudom ennek van-e ellenszere? Valamilyen lightning-blood kombót vélek felfedezni a csapásban.