Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amiről én a videót csináltam a duplabossnál az az első olyan volt hogy letudtam szedni a kardost, és onnan meg is volt.
Mido nem rosz boss csak nem volt türelmem a sok varázslatához. Megölt jópárszor ezekkel a onehit hülyeségeivel de nem volt sok idő megtanulnom kikerülni.
A bogyó amiket köréd castol kerülhető dodgeal mielőtt robban. Villog kicsit amelyik robbanni készül és egy jókor nyomott gurulással megúszod. Ennél jobb ötletem nem volt.
A nagy gömb ami meg lassan jön szétüthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Jövedelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED TV topic
- Windows 10
- Battlefield 6
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Sony Playstation Classic
- Eladó xbox one x 1T tartozékaival
- Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition Xbox PC force feedback 3,9Nm garancia
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest