Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr0id
csendes tag
Valakinek esetleg lenne valami ötlete arra, hogy miért nem hűt ez a drágaszág nálam?

Nem tudom mit kezdjek vele, felraktam már kb. 50x újra és újra mert nem hittem el, hogy pont nálam ne hűtene, amikor nem erről híres, de már azon agyalok, hogy eladom, mert hasznát nem tudom venni..
Újra pasztáztam mindig, próbáltam kevéssel, még kevesebbel, többel és még többel is aztán elfogyott. Vettem másikat, már az is elfogyott.
Próbáltam úgy, hogy kevésbé húzom meg a csavarokat és úgy is hogy erősebben, de hiába.
Jelzem, hogy mikor újonnan felraktam akkor sem lett tökéletes, de akkor pár próbálkozás után sikerült úgy felraknom, hogy szuperált több hónapon keresztül! Aztán mára már két perc prime után 100 körül van a proci.
A ház szellőzik rendesen, mivel az oldalát levettem már rég.A procim: AM2 +5400 x2 BE
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest