Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
qsscanner
csendes tag
Városállamal nem lehet szövetséget kötni(még, de lehet hogy később sem). Sok minden benne maradt a játékban ami majd a következő kiegészítőkben lehet majd hozzáférni, mint pl. a modern korban a pontok gyűjtögetése, de elkölteni ugye nem tudod, csak majd ha jön egy 4. éra. Szóval vagy bugos a szövetség gomb, vagy bennemaradt véletlenül, vagy majd később lesz elérhető

-------------
Elméletileg időnként frissül, mert már egyszer kiástam az összeset miután ki volt kutatva a Hegemony és utána újra rátudtam keresni az egyetemen,vagy múzeumon, így elérhetővé vált egy újabb adag. Nem tudom milyen időközönként, lehet akkor ha már ki van ásva az összes. Még csak egyszer mentem rá a culture victory-ra mert ez a legelba**ottabb az összes közül.(nem nehezebb, csak nem nagy élmény). De most épp Nagy Katalinnal mentem rá a culture victoryra majd megfigyelem. Ugye ráépítéssel is lehet találni, de ne számíts sokra belőle. És igen amit látsz azt más is látja és ki is áshatja. Elméletileg minél több van egy lapkán annál gyorsabban ássa ki, ezért járkálhat az AI vagy 6-al egyszerre. Vagy csak mert bugos... Sajnos nagyon early acces szaga van a játéknak, nagy mélység nincs benne, tartalmak hiányoznak, a modern kor 30-40 kör deity-n - ezt nem volt szép ennyiért árulni. Nincs kétségem afelől hogy egy-két kiegészítő múlva egy nagyon-nagyon szórakoztató játék lesz (nem mintha nem lenne már benne 134 órám így is
) , de összességében nézve csalódás eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Próba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) , de összességében nézve csalódás eddig.