Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Raspberry Pi
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClayMore
aktív tag
elfoglalva más által már elfoglalt fővárost nem kaptam semmi diplo minuszt a többi civ-től pedig én indítottam a háborút. az is hozzá tartozik az igazsághoz, h maradt még városa így a civ kiirtásáért járó diplo minuszt sem kaptam meg (nyilván).
más:
Babylonnal elképesztően jól és költség hatékonyan lehet védekezni. a walls of babylon+1db távolsági egység a városban. Egészen a modern korig is ha kap kastélyt a város!Komoly túlerő ellen is tudja magát a város tartani a ranged attack bonusz miatt. Támad a város egyet meg egy brutált a ranged unit a városban.
Ahogy a modern korban elszaporodik a howitzer, battleship és légierő ez az előny eltűnik. Addig viszont nagyon jól lehet spórolni a kicsi védekező hadsereg miatt.
Ha a városok között utakkal a távolság 2 kör alatt megtehető akkor akár elég lehet 1 védekező egység a pókháló közepébe ahonnét bármelyik városba oda tud sietni.
Mire körbezárnák vagy elzárnák az utat addigra beér az egység a városba.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ MacBook PRO 14,2 M5 CHIP (2025) 16GB/512GB MEDIAMARKT számla! 3 év Apple garancia! Apple Care+!
- Xiaomi 15T 512/12GB Black 2év gyári garancia!
- Huawei Mate 20X 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest