Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz kraftxld #204 üzenetére

Annyira nem mélyedtem bele a Civilopediába, csak néhány esetben néztem bele... A corporationöknél annyira rájöttem hogy ütik egymást, legalábbis 2 corporation nem lehet egy városban... Így viszont ha már 2 v. több corporationt alapítottam nem túl jó ötlet használni az executiveoknál a spread automatic gombot, mert össze-vissza terjesztik a saját államomon belül (ill. lehet hogy lehet több is egy városban, de a mining inc. és valamelyik másik ütötte egymást).
    Az Apostolic Palace nekem annyiból tetszett (én se diplomatic victoryra gyúrok), hogy ki lehet írni olyan szavazást is hogy stop the war against ... Ha épp nagyon nagy sz*rban vagy és pont ki tudod írni hogy az ellened lévő háborút szüntessék be és meg is szavazzák akkor az jól jön... Másrészt nem túl jó ha lenyom a gép diplomatic victoryval.
    Amit még megszívtam múltkor, az a cultural victory... Épp alázom lefele az összes gépet, 2 gép már a vazallusom, 3-ik gép kapitulált, a többiek sokkal gyengébbek. Erre föl nyertem cultural victoryval. Pedig általában én is atom megalomán terveket akarok megvalósítani, így a végjáték már nagyon felgyorsul (viszont normálnál hosszabb időre állítva meg kínszenvedés a játék eleje)...

Az earthnél vagy a terrannál nincs nagyobb pálya?

Új hozzászólás Aktív témák