-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
addikt
válasz
FecoGee #11057 üzenetére
Grat !
Mesélsz róla kicsit nem a kérdés válasz érdekel mielőtt , hanem könyvből készültél vagy néztél mellé CBT nuggets videókat is , mennyi gyakorlat van benne gondolok itt egy CCNA acl vagy nat configra amit ugye a vizsgán is megkell csinálni.
Ugyan úgy 140 perc volt a vizsgára ?
Munkatársammal most kezdtük el egyelőre a CBT nuggets-es videókat nézzük aztán jön a könyv. -
IreN!CuS
addikt
Urak ,
CCNA vizsgánál amikor az ACL-t kell configolni a végén lekell menteni a config-ot igaz ? Illetve a megfelelő / elfogadott mentés a copy run start mert azt olvastam hogy a wr-t nem szeretik.....
Ma voltam vizsgázni 812 pontom lett
A végén a papíron az állt network device security 40% más nagyon nem ugrik be ami secus kérdés lett volna így másra nem tudok gondolni mintsem a config nem lett elment vagy ilyesmi ezt valahogy kilehet deríteni ?
De mivel a kérdéseket / válaszokat nem tudom visszanézni így a sötétben keresgélek , esetleg valakinek van " belsős " infója erről ?
Vagy milyen más téma tartozhat a secu alá ? -
IreN!CuS
addikt
válasz
józsi9995 #9906 üzenetére
Köszi a véleményed még ha nem is pozitív
A több munkának örülök , a stressznek senki sem szerintem.
Nyilván ha a több munka olyan mértéket fog ölteni hogy 1.5-2 óránként nem lehet felállni az asztaltól wc/víz/akármire akkor az nem elfogadható ,de szerintem ez azért nem áll fent. -
IreN!CuS
addikt
válasz
FecoGee #9904 üzenetére
Köszi,
2nd line support főleg hibakeresés+megoldás ahogy az interjún bemutatták a munkakört ,illetve olyan "teszt" is volt ami ezt a részét nézte , mi/k lehet/nek a probléma/ák adott szituációban mivel/merre kezdeném a keresést ilyesmi , én meg szeretem azt ilyen hibakeresős log elemzős munkákat.....ez legalább full hálózatos lesz nem úgy mint a mostani ahol van ,hogy hetekig nincs mit érdemben csinálni. -
IreN!CuS
addikt
Ha jól emlékszem volt innen valaki, aki a BT-ben tolja, ha nem haluztam és tényleg így van, kérem jelezze.
-
IreN!CuS
addikt
Le a kalappal , életemben nem gondoltam volna erre a tunneles megoldásra.
De megnyugtat az utolsó mondatodstfreddy : szerintem senki , azért is elméleti a kérdés. Igen fogjuk rá felvételi kérdések között volt.
FecoGee : köszi neked is.
Lehetséges olyan szituáció amikor megéri ezt a "kifordított" tunneles megoldást használni a virtual link ellenében ?
-
IreN!CuS
addikt
Urak kérnék egy kis segítséget.
Ma megfogtak egy elméleti kérdéssel , OSPF-röl volt szó , ahol is az volt a szituáció , hogy volt 4 area ( 0 az az backbone , area 1 / 2 /3 )
Az area 1 2 közvetlenül kapcsolódott a area 0-hoz , viszont a area 3 csak a 2-eshez ,én bedobtam a virtual link opciót amire mondták ,hogy oké oké , de mi van ha azt nem használhatjuk akármi miatt.
Mit lehet ilyen helyzetben használni ? ( arra nincs lehetőség ,hogy direkt kapcsolatot létesítsünk a 0 és a 3-as area között )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest