-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pokerecske1
csendes tag
válasz
Wolfy999
üzenetére
BME-n vagyok.
Szabváloknál láttam a ciscot ami ccna-ra készít fel, de akkor ezt meghagyom későbbre. Illetve láttam egy olyat, hogy Számítógép hálózatok biztonságos üzemeltetése amit tervezek, illetve a Korszerű operációs rendszereket néztem ami Windows rendszerek üzemeltetéséről szól.
Szakiránynál néztem a kettő hálózatost meg a kettő médiatudományost, egyenlőre még nem tudom hogy melyik lenne a legjobb.
MSc-t meg muszáj lenne megcsinálni ugye?
(mert gondolom azért egy securityhez azért illene)
Ha van egy kis időd, akkor írhatnál pár dolgot, hogy mit kezdjek magammal most, mit hogyan érdemes csinálnom. -
pokerecske1
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy mit hogyan csináljak mert kicsit tanácstalan vagyok. Jelenleg ccna-t csinálom itthon majd saját pénzből vizsgázni a közeljövőben (nem tudom mikor lenne érdemes ha elévül 3év utána és újra kell valami vizsgát tenni.) Utána security irányba szeretnék szerintem továbbmenni. Jelenleg még egyetemen vagyok szakirányválasztás előtt, ahol valami hálós irányba megyek majd tovább.
Kérdés az hogy mit érdemes most tanulnom, hogy későbbiekben el tudjak csípni egy jó állást. Mert saját pénzből esélytelen h fél milliókat fizessek tanfolyamokért, illetve a vizsgadíjak sem olcsók, viszont enélkül nemtudom, hogy fogok tudni elhelyezkedni. Illetve kíváncsi vagyok hogy egy hálózatbiztonsági szakember mennyit kereshet.
Jelenleg angollal elég jól állok, most nyáron próbálom kicsit feleleveníteni a tudásomat, hogy könnyebben menjen a tanulás. Szóval a kérdés, hogy ha ccna-ból le tudnék vizsgázni kb jövőre, akkor lenne pénz rá, meg suliban van szabválnak cisco amit azért megcsinálnék előtte. Hogyan tovább mit lene érdemes csinálnom, tervezem még utána maradni msc-n is.ui.: Eddig a hálózattervezés volt a cél, de úgy gondolom h a security vonalon nagyobb lehetőségek vannak (Több munka, nagyobb pénz.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 3930K / 32GB DDR3 / RX 480 8GB / 500GB SSD!
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(mert gondolom azért egy securityhez azért illene)
FecoGee
crok