- Androidos fejegységek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
válasz
McSzaby #5843 üzenetére
Köszi! Neked isCecoGee!
Azért kérdeztem, hogy van-e értelme, mert nem olcsó a tanfolyam, meg a vizsga sem, viszont jó lenne egy használható szakma és ezt munka mellett is tudnám csinálni. Sajna sehol nem találtam levelezős képzést.
Az it essential után mennék lehet tovább, viszont ez meg kellene, mert informatika terén csak annyit tudok, ami rámragadt egyszri home userként
-
zolee0307
őstag
Erre vki: [link]
Előre is köszi!
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Gondolkozok, hogy lehet az informatika fel kellene elmozdulni munka szempontjából. Most indulna egy Cisco Akadémiás IT Essential képzés, amira gondoltam jelentkeznék (csak az alapoktól kellene kezdeni), főleg mivel nem találtam levelezőn sem alapképzést, sem felsőfokú szakképzést.
Viszont nem tudom érdeme-e elvégezni, illetve letenni a vizsgát (Comptia A+), a munakerőpiacon mennyire használható ez, illetve a többi CCNA Exploration, CCNA Security képzés?
Mennyibe kerül egy vizsga, hol lehet levizsgázni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Inmotion Rs E-roller
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest