-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripper17
tag
válasz
Alcsi69 #15935 üzenetére
Szerintetek egy automatizált gyártósori, épületgépészeti, energetikai rendszer nincs tele olyan szenzorokkal, vezérlökkel, stb. akár gyengeáram, akár erösáram téren, ahol az adatátvitel valamilyen szinten nem lesz IP-s? Nem hátrány, ha az erösáramos meg tudja mondani vagy legalább szkeptikusan kérdezni, hogy az új épületrész távoli leolvasású erösáramu szenzoraihoz mekkora IP tartomány kell neki.
A legnagyobb IP hálózatok pont olyan ipari felhasználásokban vannak, ahol túlnyomórészt szenzorokat, vezérlö és befolyásoló elektronikákat lát az ember
Anno én se hittem volna fontos lesz nekem az erösáram, aztán mikor az elsö komolyabb racket rakja össze az ember vagy datacentert és a HVAC-os cég kérdezi hány BTU-ra kell a klíma méretezése, vagy az erösáramos hogy milyen betáplálás kell...felesleges egyetemi szintü mérnöki tanulmányokat folytatni ha az ember végsö soron betanított munkásként, sablonokban gondolkodva szeretne elhelyezkedni, és delegálni egy másik Józsinak mindent amire öt nem tanították be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest