- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Hobby elektronika
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
suomalainen #15590 üzenetére
Tisztelt magasszintű packetterelőpásztor(ok)!
(...én a megszólításhoz
kapcsolódóan még Packet Tracer-t meg kicsit GNS3-t használó kiskolléga vagyok itten IE-k és IE aspiráns félék körében, én "mostanában" az A -tól a P -ig akarok csupán eljutni
)
Mindahány név ajánlatot köszönöm mindegyikőtöknek!
(Kevin Wallace úgy látom itt kicsit "controversial"
)
Mindemellett megkésve olvasva az utobbi kommenteket , hol vagyok én attól de valóban érdekes (lehet a régi komoly tudású pásztoroknak) odafigyelniük hogy két vagy ugye három év a diszkusszióban szóba került csúcs cisco cert új standard érvényességi ideje. És A szintemen ami meghökkentett volna:
"Ami a Cisco videokat illeti: ma már ugye nincs CCNA, de amiket láttam Udemyn azokat ..."
Van ott jó új 200-301 video course, (hja...egy ccie aspiráns beszél belőled, te nem kutakodsz már jobb kisiskolát ),
és az általam említett teacher-eket nem érinti a brekegés megjegyzés, azt én nem is érteném (hát ugye mert nem értek békául. Habár hallgatom Maher Haddad-ot per Mikrotik, vagy Shyam Raj-ot per Juniper).
David Bombalról szólván ő jó, de pl. valóban lassú (talán didaktikusan lassú és ismétlő), ezért azt találtam hogy 1,2-1,5 X vagy nagyobb lejátszási sebesség mellett lehet jobb a tanulmányi élmény.
79,5 óra pt és gns3 labokkal 10 dodó volt a nagy udemy sitewide árleszállításkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest