-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Hedgehanter #15423 üzenetére
Ezt a klassz fórumot!
Na az alkalmat itt szeretném megragadni ha te sokat interjúztató vagy, hogy ilyen megközelítésből kérdezzek tőled egy névleg offtopik Certről: "Juniper Jncia-Devops".Azért, mert valahogyan kisebb a Juniper hírneve/renoméja is ,de az "átlagos" ismertsége mindenképpen.
(Meg jó lenne tudni hogy mennyire vagy a jó szokásoddal egy átlagos IT-interjuztató )Kisebb hálózatos feladatkörrel dolgozom általános it rendszer- üzemeltetőként egy kis cégnél 9+ éve ,
és munkahely váltáson is gondolkodva regisztráltam Juniper Open Learning-ben:
Ez a fenti cert idén márciusban Passed és a karantén időszaki tanulás nyomán a Jncia-Junos is hamarosan meglehet ( ,azután ugyanígy a JOL keretében a Security Associate - t csinálnám) .Ezek egyik-másik talán ,vagy csak együtt kitesznek talán egy jó erős CCNA-t, a pályázó paramétereiben, jól gondolom?
Milyen "sokatkeresésre" számíthat valaki a Juniper certjével + ilyen általános IT üzemeltetés gyakorlattal?
-
vadger
tag
válasz
Szerintem arra is érdemes gondolni, hogy ahogy idősebb lesz az ember, lehet elindulna vezető irányba, és ekkor (multinál általában) el van vágva az útja diploma nélkül.
Jelenleg én sem látom, hogy valaha vezető lennék, de nem lehet tudni 45-50 évesen az ember mit fog gondolni erről.Az én megoldásom: fiatalon, mikor még nincs család, stb, munka mellett levelezőn elvégezni egy főiskolát. Én kb. ezt tettem, nagyon nem adott sok pluszt a suli, de innentől kezdve gondolkodnom sem kell a van diplomám/nincs diplomám témán.
-
Yeffy
veterán
válasz
pontosan ugyan igy gondolom, jo latni, h van, aki ilyen elvek szerint interjuztat. lehetne ragadosabb a peldad.
Szoval CCNA/CCNP/CCIE cert, es/vagy 5+ ev uzemeltetes halozati terulteten es kesz is vagy sokat keresni...
ugyan ez a celom, lehetoseg szerint mindketto, aztan hadd szoljon az a penzeso
mondjuk szerencsere mar most sem panaszkodhatok, sot, plane, ha azt nezzuk, h meg csak a "rangletra"/szakmai letra aljan helyezkedek el.jo kis szakma ez, na. tetszik. szeretem. es nem csak a zseton miatt. meg, ha sokszor nehez is.
bar gondolom azert erzem sokszor neheznek, mert arrol az adott dologrol meg nincs semmilyen/melyrehato tudasom/tapasztalatom.utolag is elnezest a kisse OFF ozonert a topiktol, bizom benne, h ez meg belefer a keretbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen egeret válasszak?
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest