- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripper17
tag
válasz
kenwood #15179 üzenetére
Én erre azt tudom mondani, hogy ez az adok-kapok tipikusan egyoldalúvá fajuló dolog, ha valakinek nem tetszik hogy megkérem arra ami az ő feladata cc a főnöke, egyből megcsinálja. Sok "kiskakas" típusú ember van ezekben a munkakörökben, aki a főnöke teljes tudta nélkül akadályozza más munkáját, meg szivességként tekint arra ha elvégzi a feladatát....
Jópofizni én se szeretek, azt kell megfigyelni ki az aki jól networkingel (=legtöbbet látod a büfénél meg a cigizőben) és vele jóban lenni, megkérni alapszintű egyeztetésekre - ezek az arcok jellemzően nem a legélesebb kések a fiókban, erre jók. Kiépítik neked a kapcsolatot, csak figyelni kell, hogy utána az adott feladatkört, skilleket, stb. hozzád rendeljék, ne hozzá.
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
kenwood #15179 üzenetére
Tudnanak de szerintem azzal nagyon elbonyolitanak a vizsgakat. Az ilyesfsjta kihivasokat keresoknek ott a lehetoseg a CCIE laboron. Ott lesznek nem tokeletesen tervezett rendszerben hibak, sot olyan ganyolasok vannak benne amit nem is latni eloben, osszedobalnak minden letezo technologiat es keresd a hibat. Szerintem CCNA/CCNP szintre nem kell tultolni a tshoot-ot, a gondolkodasmodot kell megtanulni, hogy kozelited meg a hibat, layerekben gondolkodni, szegmentalni, osszkepet nezni majd alabontani. Hibat keresni nem lehet konyvbol megtanulni, azt csak a valo elet adja meg.
Azokon a halozatokon ahol dolgozol meg ugyis ismered a technologiakat, hiaba vagy expert mondjuk multicast hibakeresesbol ha nincs is bekapcsolva. Itt most nem arrol beszelek hogy beloknek egy ugyfelhez es ott tegyel csodat hanem ha benne elsz bizonyos ugyfelek napi dolgaiban.rosszul dokumentalt halozatok felderiteseben es doksizasban van tapasztalatom. OSI retegekben kell gondolkozni, fizikai, L2, L3, aztan tuzfalak szabalyai, alkalmazasok, valamint configokat szegmensekre bontani es azokat kirajzolni. CDP, ARP, LLDP, routing tablak, ilyesmik amikbol dolgozol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Villanyszerelés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó komplett PC Ryzen 9 5900x RTX3080
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Inspiron 5441 14" FHD+ IPS Snapdragon X Plus 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 5570 15,6" FHD+,i7-12700H,64GB DDR5,4TB NVME,RTX A1000 4GB Munkaállomás,gyári gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest