Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
olloczky #13839 üzenetére
Köszi, egyenlőre csak érdeklődöm vagyis számításba vettem ezt is. Akkor a debreceni lesz majd a nyerő, mert jóval közelebb van a másik említett kettőhöz. Debrecenben talán a mechwartban lehet vizsgázni? Mintha hallottam volna ilyesmit. Azt tudom, hogy vannak olyan cégek akik munkaidőben, saját költségen tanítatják a dolgozókat(pl ITServices Debrecenben). Lehet megvárnám az alkalmat esetleg míg odakerülök vagy másik céghez, ahol támogatják az ilyesmit. A nyelvvel szerencsére nincs probléma, így számomra az ilyen tanfolyamok jelentenék a fejlődési lehetőséget. Jelenleg még nem sürgős Cisco-t tanulnom, elég ha csak szinten tartom, ha nincs is itthon cisco-s eszközöm(csak packet tracer)-el egyenlőre. Ha majd komolyabban veszem/szükségem lesz a cisco-ra, beírokide ezzel kapcsolatban, akár pár kérdésre. Jó nézegetni a konkrét kimásolt parancsokat itt a topikban, legalább kevesebbet felejt az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Battlefield 6
- Kés topik
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest