- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- RAM topik
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Analóg fényképezés
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methionyl
senior tag
válasz
Methionyl #10644 üzenetére
Reportoltam, ahogy kellet is. Szépen megvolt nyitva a Case-em, első kérdése:"honnan vetted a könyvet?" (mintha nem volt annyira egyértelmű hogy a Case "Defective Products (Cisco Press)" néven ment). Válaszoltam, hogy ciscopress.com-ról.
Majd jött a válasz: "I'm sorry, but you have reached the technical support group. You will want to email the Customer Support team since they are the ones that handle any ordering questions, issues, and replacements. You can email them at customer-service@informit.com"
És ez az én hibám, hogy ők válaszoltak? Nem baj közben megoldottam a hiányzó oldalak kérdését, szóval hiányt nem szenvedek de eléggé érdekes eset. -
kmisi99
addikt
válasz
Methionyl #10644 üzenetére
Ha a Ciscopressről vetted akkor sima ügy. Legalábbis amerikai cég, amerikai mentalitás. A vásárló az első. Pár fotót küldesz szerintem ezüst tálcán küldik neked az új könyvet. Egyértelműen látszik, gondolom, hogy gyári hibás szóval reméld a legjobbakat. Nagyon rugalmasak, arrafelé olyan is megesik, hogy ha megemlítesz valamit a boltban, hogy hát ez xy cégnél olcsóbb akkor annyiért oda adják. Legalábbis így kell lennie, eddigi külföldi vásárlásaimat és információmat ha összevetem mind igazolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Android játékok topikja
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali játékos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest