Hirdetés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methionyl
senior tag
válasz
Methionyl
üzenetére
Reportoltam, ahogy kellet is. Szépen megvolt nyitva a Case-em, első kérdése:"honnan vetted a könyvet?" (mintha nem volt annyira egyértelmű hogy a Case "Defective Products (Cisco Press)" néven ment). Válaszoltam, hogy ciscopress.com-ról.
Majd jött a válasz: "I'm sorry, but you have reached the technical support group. You will want to email the Customer Support team since they are the ones that handle any ordering questions, issues, and replacements. You can email them at customer-service@informit.com"
És ez az én hibám, hogy ők válaszoltak? Nem baj közben megoldottam a hiányzó oldalak kérdését, szóval hiányt nem szenvedek de eléggé érdekes eset. -
kmisi99
addikt
válasz
Methionyl
üzenetére
Ha a Ciscopressről vetted akkor sima ügy. Legalábbis amerikai cég, amerikai mentalitás. A vásárló az első. Pár fotót küldesz szerintem ezüst tálcán küldik neked az új könyvet. Egyértelműen látszik, gondolom, hogy gyári hibás szóval reméld a legjobbakat. Nagyon rugalmasak, arrafelé olyan is megesik, hogy ha megemlítesz valamit a boltban, hogy hát ez xy cégnél olcsóbb akkor annyiért oda adják. Legalábbis így kell lennie, eddigi külföldi vásárlásaimat és információmat ha összevetem mind igazolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLC programozás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Le Mans Ultimate
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- 3D nyomtatás
- Robotporszívók
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
FecoGee
crok