Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Ha már van, akkor kipróbálom, de nem nagyon jutok egyről a kettőre.
Enabling RCP on your router szöveget ír, okés, konzolon nézem szépen, hogy már az rcp be is van állítva, azt viszont látás. Azt sem értem, hogy felraktam a gépemre ezt az SDM-et, ehhez ugye minimum egy JAVA kell, le is szedtem a Java 6 update 5-öt, én a böngészőben már azt írja a nyomorult, hogy Java disabled...noscript le van tiltva, más nem játszhat közbe. Kitépem az összes hajamat
Az SDM telepítője is hülyemód leírja, hogy hogyan állítsam be a routert az SDM-hez, megtettem, és még ez sem jó neki....
Más: ez a dalfesztivál nagyon gyenge "zenéket" ad, egész sok esélyünk van döntőbe jutni
Nesze neked 5 milliárd dolláros költségvetés
Vissza a témához: egész jó dolog ez az ntp server parancs
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- Bontatlan ANYCUBIC-ARTILLERY PLA Filamentek 1Kg. 1.75mm
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- SzoftverPremium.hu
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest