Hirdetés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedgehanter
őstag
ADSL problemam van, orokoltem az elozo technikustol..

Cisco 877 nem veszi az ADSL 2+, (dsl operating mode auto) ha beallitom ADSL 2+-ra akkor a debug ATM events CRC hibat ir es nem megy tovabb a folyamat...
Kiprobaltam egy masik 877-el ami mukodik az office-unkban ugyanzzal a nettel es ugyanaz a problema, az ADSL 2+ nem megy.. Az ISP-tol kapott routerrel megy az ADSL 2+..Beallitottam az ISP-s router-t bridged mode-ba, az 877-on crealtam egy VLAN-t ratettem a ATM interface-rol a beallitasokat, az egyik interface-t beraktam a vlan-ba es voila mukodik az ADSL 2+ a melohelyemen, de amikor ugyanezt megcsinalom a problemas helyen nem megy a net...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tesla topik
- Spórolós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

FecoGee
crok