Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigabyte alaplap topik
- Projektor topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
donatel
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a GNS3-t (2.1.14.-es verziót) és ezzel kapcsoaltban lenne két kérdésem:
1. Ha egy routerra jobb egér gombbal kattintok akkor egy capture opciónak is meg kellene jelennie (legalábbis egy GNS3 videóban láttam) vagy nem? A GNS3-t először WinPCAP-al majd most Npcap-al is feltelepítettem (a Wireshark is fel van telepítve Windows 10 rendszeren), de egyik esetben se jelenik meg. Valamit nem jól csináltam, vagy be kell állítani még valamit?
2. Szintén egy GNS3 videóban láttam, hogy a File menüben van olyan is hogy Save project (nem csak a Save project as) ill. a felső ikon sorban a "New blank project" és a "Open project" ikonok mellet van egy mentési ikon is, ezek nálam nincsenek. Ezeket a dolgokat már a GNS3 legújabb verziója nem tartalmazza, kiszedték őket vagy csak nálam van így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gigabyte alaplap topik
- One mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- További aktív témák...
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SZÉP ÁLLAPOT!!!! Dell Latitude 7490 i5-8350U 16GB 512GB SSD Magyar v.bill
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
FecoGee
crok