Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• windsor44

csendes tag

válasz Chal #14365 üzenetére

Köszi a választ! Egyébként volt közelemben Cisco, amikor Lucent hálózati dolgokat javítottam, mellettünk volt a Cisco javítás, ha jól tudom a javítás el is ment Magyarországról ;] Persze pcb szintű javításnál az ember semmit nem lát abból hogy hogyan is épül fel egy hálózat.
    Sajnos igazad van, valahogy annak idején nem fogott meg a dolog. Talán azért sem mert mikor érettségi és szakma megvolt, mindenféleképpen dolgozni szerettem volna, amellett pedig tanulni kb. lehetetlen volt és persze eléggé lefoglalt a pályakezdő élet, meg a mindenféle hobbik. Ezt persze egyáltalán nem bántam meg mert 1 napot nem voltam még munkanélküli 20 éves korom óta és jelenleg Angliában fizetnek annyit a szakmáért hogy otthon sajnos 2 diplomás ( nem IT szektor ) sem biztos hogy kap annyit. No de ez egy más sztori...
    Mindenesetre a hálózatokkal kapcsolatos dolog az egyedüli amit tényleg el tudnék képzelni magamnak, és nem azért mert a pénz hanem mert tényleg érdekel. Sajnos sw-hez annyira hülye vagyok hogy félelmetes. Jaa, eszembe jutott, szakma után szerettem volna menni villamosmérnök asszisztensnek, de a kevés jelentkező miatt csak programozó szak indult, már akkor azt mondtam hogy akkor szvsz, inkább dolgoznék, amit tényleg nem bántam meg.
    Szerintem az lesz hogy elsőkörben megveszem a könyvet, és közben kialakul minden :)

Új hozzászólás Aktív témák