Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
CCNP megujitva. (948/1000)
Az eredeti terv az volt, hogy CCDP ARCH vizsgaval ujitok, de nem jutott ido tanulasra sajnos, ugyhogy az egyszeru menekulo utvonalat valasztottam es TSHOOT lett belole.
Eleg elszomorito, hogy mennyit felejtettem.
Az idegenynelvul +30 perccel egyutt 150 perc volt a vizsgara, nekem kozel 110-re volt szuksegem, hogy befejezzem.
Szerencsere azert a vizsga meg mindig konnyu, es normal logikai kepessegekkel + alap ccnp tudassal az osszes ticket megoldhato.Tovabbra is idegbaj, hogy nincs | (pipe) es ennek megfeleloen nem lehet | s bgp vagy | include akarmi-t hasznalni show run int fa0/1-rol nem is beszelve.
Elmeleti kerdesekbol is volt par meglepo, amire nagyon nem emlekeztem, es nem is talalkoztam veluk az elmult par evben, de szerencsere rengeteg ticket (simlet/lab) volt es igy nem volt gaz, hogy kizarasos alapon tippelve oldottam meg azt, amire nem emlekeztem az elmeletbol.
Ha minden jol megy, akkor iden oszig CCDP. Kozben lesz CCNA CyberOps (jun 20 a SECFND) aztan pedig JNCIA, Fecoo ajanlasaval
Utana kitudja, kicsit beleuntam a certekbe most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Projektor topic
- Synology NAS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest