Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- IFA 2025: Éles hangon
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tőlük rendeltem meg február 7-én ICND1 100-105 Official Cert Guide-ot 7079 Ft-ért, ingyenes szállítással, szóval nagyon jó áron sikerült megszereznem.
Azt írták, hogy 2-3 munkanapon belül küldik, de eltelt már egy hét, ezért írtam nekik, hogy mi a helyzet a könyvvel. Kaptam választ, hogy nagyon sajnálják, a beszállítójuktól nem tudták időben megszerezni. Úgy voltam vele, hogy na bumm, akkor szépen kivárom.Hétfőn elküldték és ma kaptam egy újabb üzenetet, ahol is ismételten elnézést kérnek, és kárpótlásként küldtek egy 10%-os kupont.
Gondoltam megosztom veletek is, mert a topikban alig volt hozzászólás a boltról, pedig 1-1 könyv esetén jobban megérheti tőlük beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest