Új hozzászólás Aktív témák

• Orionhilles

senior tag

Sziasztok!

Több kérdésem is lenne hozzátok:
    1, Szerintetek CCENT-hez könyvet és/vagy ebookot érdemesebb venni? Teljesen ismeretlen számomra a Cisco téma, legalábbis egyelőre. Ha bundle-ban veszem, akkor jár hozzá még practice test is, ez számomra nagyon vonzó, hiszen így tudnék vizsgagyakorlatokat is végezni. CCENTBook + eBook Bundle
    Jelenleg 11.-es gimnazista vagyok, míg más osztálytársaim a jogsira készülnek, én addig inkább CCENT vizsgára tervezek, szerintem egyelőre hasznosabb. :D
    Már rendelkezem felsőfokú angol nyelvvizsgával, ehhez hozzácsapva egy CCENT vizsgával tudnák normálisabb nyári munkát találni (lehetőleg IT területen), nemde?

2, Ha mondjuk más helyen, (pl.: Amazonon) vennék CCENT OCG könyvet akkor ahhoz járna-e a Ciscopresses ebook, vagy az csak náluk elérhető?
    3, Olvastam, hogy CCNP szintig nem szükséges homelab, ez ugye még 2018-ban is igaz?
    Az első pontban linkelt könyv az önmagában/bundle-ban elég a vizsgára felkészüléshez, igaz? Természetesen Blueprintet, saját jegyzetet, meg gyakorlatot leszámítva.

Válaszotokat előre is köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák