Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Több kérdésem is lenne hozzátok:
1, Szerintetek CCENT-hez könyvet és/vagy ebookot érdemesebb venni? Teljesen ismeretlen számomra a Cisco téma, legalábbis egyelőre. Ha bundle-ban veszem, akkor jár hozzá még practice test is, ez számomra nagyon vonzó, hiszen így tudnék vizsgagyakorlatokat is végezni. CCENTBook + eBook Bundle
Jelenleg 11.-es gimnazista vagyok, míg más osztálytársaim a jogsira készülnek, én addig inkább CCENT vizsgára tervezek, szerintem egyelőre hasznosabb.
Már rendelkezem felsőfokú angol nyelvvizsgával, ehhez hozzácsapva egy CCENT vizsgával tudnák normálisabb nyári munkát találni (lehetőleg IT területen), nemde?
2, Ha mondjuk más helyen, (pl.: Amazonon) vennék CCENT OCG könyvet akkor ahhoz járna-e a Ciscopresses ebook, vagy az csak náluk elérhető?
3, Olvastam, hogy CCNP szintig nem szükséges homelab, ez ugye még 2018-ban is igaz?
Az első pontban linkelt könyv az önmagában/bundle-ban elég a vizsgára felkészüléshez, igaz? Természetesen Blueprintet, saját jegyzetet, meg gyakorlatot leszámítva.Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- 17" SNSV - N3450 proci, 12GB RAM, 256GB SSD - patika állapot, kitűnő akku!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Asztali PC , i5 8400 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 500GB SSD
- Karcmentes Google Pixel Watch 3 (Obsidian fekete) Több mint 50.000 Ft Értékű Kiegészítővel!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest