-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionhilles
senior tag
Sziasztok!
Több kérdésem is lenne hozzátok:
1, Szerintetek CCENT-hez könyvet és/vagy ebookot érdemesebb venni? Teljesen ismeretlen számomra a Cisco téma, legalábbis egyelőre. Ha bundle-ban veszem, akkor jár hozzá még practice test is, ez számomra nagyon vonzó, hiszen így tudnék vizsgagyakorlatokat is végezni. CCENTBook + eBook Bundle
Jelenleg 11.-es gimnazista vagyok, míg más osztálytársaim a jogsira készülnek, én addig inkább CCENT vizsgára tervezek, szerintem egyelőre hasznosabb.
Már rendelkezem felsőfokú angol nyelvvizsgával, ehhez hozzácsapva egy CCENT vizsgával tudnák normálisabb nyári munkát találni (lehetőleg IT területen), nemde?
2, Ha mondjuk más helyen, (pl.: Amazonon) vennék CCENT OCG könyvet akkor ahhoz járna-e a Ciscopresses ebook, vagy az csak náluk elérhető?
3, Olvastam, hogy CCNP szintig nem szükséges homelab, ez ugye még 2018-ban is igaz?
Az első pontban linkelt könyv az önmagában/bundle-ban elég a vizsgára felkészüléshez, igaz? Természetesen Blueprintet, saját jegyzetet, meg gyakorlatot leszámítva.Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Google Pixel topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anime filmek és sorozatok
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest